‘Al juny la falç al puny’
‘No diguis blat fins que no sigui al sac i ben lligat’
Totes aquestes dites, i moltes d’altres que de ben segur ens recordareu, fan referència a la tasca que, durant molts anys, s’havia dut a terme durant el mes de juny i que actualment les màquines i tractors fan per nosaltres, sobretot quan es tracta de segar les grans extensions. Estem parlant de la sega del.... blat!
Ep! Què hem dit ara? Ja ho tenim!!! La Clara de Quins fogons! i la Marina de Tapa’t de tapes tornen a reptar-vos amb un nou Enfogona’t. Aquest mes de juny segur que fareu la tradicional coca de Sant Joan, però segur que durant els dies que s’acosten preparareu algun plat amb aquest cereal tan nostrat... ens envieu la recepta?
Ja ho sabeu, com ho heu de fer? Heu de publicar una recepta que porti el BLAT com ingredient. Després, un cop la teniu publicada al vostre bloc ens l’enllaceu a l’esdeveniment del facebook: Enfogona’t 3: El Blat. I ja està! Recordeu que, a més, podeu votar la recepta que més us agradi perquè aquesta tindrà un premi extra: una entrevista a la Ràdio!
Teniu temps de fer-nos arribar la recepta fins al dia 17 de juny, ja que com que nosaltres som també un programa de Ràdio Castellar finalitzem la programació la setmana prèvia a Sant Joan. Tenim 17 dies, ja sé que són poquets però també sabem que el blat és un ingredient ben fàcil !!! Vinga, ja la teniu pensada? Us esperem!!!
Ja estic pensant!
ResponEliminaVisca! T'hi esperem, Núria!
EliminaIupi!
EliminaAquest mes es més fàcil, a veure si m'espabilo.
ResponEliminaPetons.
Sí que ho és! Tenim menys temps però més idees! Anima't anna! Petons
ResponEliminaCreo que este mes si podre participar Marina
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Marina, disset dies? Farem mans i mànigues. De moment no he pogut arribar a cap Enfogona't, però quan ho faci pastes i cava! Mira, que m'assembla qui ha una...que podré presentar.
ResponEliminaNani
T'esperem a l'enfogona't, Nani!
EliminaMarina, Aquest mes m'estrenaré, ja la tinc quasi a punt. Demà us la penje al facebook! Marta
ResponEliminaoh, fantàstic Marta! T'hi esperem!
ResponEliminaGracies a la pocio vermella del Jordi, de l´Alfriston Cottage, us he conegut, i aqui estic a veure si m´anime a fer algo!!
ResponEliminaUn peto
Pascu Vicens
http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/
Benvingut pascu! Encantada de saludar-te! Et convidem a participar que serà divertit! Fins aviat! Ara et vinc a fer una visita. Petons
EliminaHola, M'acabo d'assabentar... no crec que pugui arribar, però si en feu més, compteu amb mi!! Petons
ResponEliminaMarina, no se si ho faig bé, ho intentaré penjar a l'Enfogona't del facebook però l'ordenador s'em resisteix, en fi, que ús deixo la meva proposta aquí per l'enfogona't del blat... TARTALETES DE SALMÓ...
ResponEliminahttp://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es/2012/06/tartaletes-de-salmo.html
Bon finde!