divendres, 1 de juny del 2012

Atenció!! Enfogona't 3: El blat

‘Al juny la falç al puny’

 ‘No diguis blat fins que no sigui al sac i ben lligat’

Totes aquestes dites, i moltes d’altres que de ben segur ens recordareu, fan referència a la tasca que, durant molts anys, s’havia dut a terme durant el mes de juny i que actualment les màquines i tractors fan per nosaltres, sobretot quan es tracta de segar les grans extensions. Estem parlant de la sega del.... blat!

Ep! Què hem dit ara? Ja ho tenim!!! La Clara de Quins fogons! i la Marina de Tapa’t de tapes tornen a reptar-vos amb un nou Enfogona’t. Aquest mes de juny segur que fareu la tradicional coca de Sant Joan, però segur que durant els dies que s’acosten preparareu algun plat amb aquest cereal tan nostrat... ens envieu la recepta?



Ja ho sabeu, com ho heu de fer? Heu de publicar una recepta que porti el BLAT com ingredient. Després, un cop la teniu publicada al vostre bloc ens l’enllaceu a l’esdeveniment del facebook: Enfogona’t 3: El Blat. I ja està! Recordeu que, a més, podeu votar la recepta que més us agradi perquè aquesta tindrà un premi extra: una entrevista a la Ràdio!

Teniu temps de fer-nos arribar la recepta fins al dia 17 de juny, ja que com que nosaltres som també un programa de Ràdio Castellar finalitzem la programació la setmana prèvia a Sant Joan. Tenim 17 dies, ja sé que són poquets però també sabem que el blat és un ingredient ben fàcil !!! Vinga, ja la teniu pensada? Us esperem!!!


14 comentaris:

  1. Aquest mes es més fàcil, a veure si m'espabilo.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Sí que ho és! Tenim menys temps però més idees! Anima't anna! Petons

    ResponElimina
  3. Creo que este mes si podre participar Marina
    bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  4. Marina, disset dies? Farem mans i mànigues. De moment no he pogut arribar a cap Enfogona't, però quan ho faci pastes i cava! Mira, que m'assembla qui ha una...que podré presentar.
    Nani

    ResponElimina
  5. Marina, Aquest mes m'estrenaré, ja la tinc quasi a punt. Demà us la penje al facebook! Marta

    ResponElimina
  6. Gracies a la pocio vermella del Jordi, de l´Alfriston Cottage, us he conegut, i aqui estic a veure si m´anime a fer algo!!

    Un peto
    Pascu Vicens
    http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvingut pascu! Encantada de saludar-te! Et convidem a participar que serà divertit! Fins aviat! Ara et vinc a fer una visita. Petons

      Elimina
  7. Hola, M'acabo d'assabentar... no crec que pugui arribar, però si en feu més, compteu amb mi!! Petons

    ResponElimina
  8. Marina, no se si ho faig bé, ho intentaré penjar a l'Enfogona't del facebook però l'ordenador s'em resisteix, en fi, que ús deixo la meva proposta aquí per l'enfogona't del blat... TARTALETES DE SALMÓ...

    http://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es/2012/06/tartaletes-de-salmo.html

    Bon finde!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...