dilluns, 17 de desembre del 2012

Nyoquis amb moniato i bolets de trompetes de la mort


Avui us proposo un plat que va sorgir del concepte d'aprofitament, perquè està fet de rampoines. Fer servir sobres no vol dir, ni de bon troç, menjar malament!! Mireu sinó quina simplicitat de plat i quina varietat de sabors... !! Què necessitem?

Ingredients;
Nyoquis sobrers 
Mig moniato sobrer
Trompetes de la mort seques
Pebre negre
Oli d'oliva verge extra en cru


El que fem primer és coure el moniato al microones, uns 5 minuts a màxima potència i el tallem a daus. Fent-ho al microones ens estalviem greixos i evitem que el moniato agafi aigua i se'ns estovi. També hidratem les trompetes de la mort, un bolet boníssim! Ara és el moment de coure els nyoquis, sense aigua i només amb l'aigua que ens ha quedat tenyida de la rehidratació dels bolets. També els afegim a l'ebullició. Finalment, emplatem. Els nyoquis i les trompetes, primer, després el moniato tallat a daus, ho remenem i ho reguem tot amb un bon raig d'oli i pebre. Fàcil, no? Prove-ho, que és boníssim, el toc dolç del moniato, la patata del nyoqui, i el gust de bosc de les trompetes... fan una bona combinació.






27 comentaris:

  1. de la cocina del aprovechamiento salen combinaciones muy buenas como esta tuya de hoy con 3 ingredientes
    peto

    ResponElimina
  2. Me gusta la combinación , eso que yo no soy muy de moniato. Besos.

    ResponElimina
  3. Quin plat d'aprotitament tan bo !!! ........... Ha de ser bonissim i a més ens demostres que amb tres ingredients solsament es pot pet un plat de luxe.
    Petons

    ResponElimina
  4. que bons els nyoquis oi?? jo els vaig descobrir fa molts anys, buscant una pasta que es cogués ràpidament per l'acampada i el fogonet. Quan vaig veure que es feien en 1 minuts es van convertir en la pasta de les acampades! jaja amb les trompetes és genial! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, sí, són boníssims! A mi també m'encanten. Petonets!

      Elimina
  5. de rampoines???????? Uau, per mi és un plat espectacular! La combinació em sembla boíssim, un plat amb tot el gust del bosc i de la tardor.

    ResponElimina
  6. Viva la imaginación y los restos MArina...delicioso.Esas trompetan engrandecen el plato.

    CAriños

    ResponElimina
  7. M'encanta la cuina així improvisada, i d'aprofitament, i més si surten plats bons com aquest.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Em sembla genial!!! I segur que molt bo, encara que no he provat mai les trompetes de laq mort, l'altre dia vaig estar davant d'una safata i no les vaig comprar perque tant negres....no em va agradar la pinta i em vaig tirar enrere però quan les veig en alguna recepta tinc ganes de provar....aix!!! jejejj petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són boníssimes, Roser!! T'hi animo! Si les fas saltejades amb crema de llet dónen una aroma boníssima, gairebé com el cep!! Petons

      Elimina
  9. Un plat bonissim amb les trompetes de la mort.
    Petons guapa

    ResponElimina
  10. Te una pinta que.... em menjaria la pantalla ara mateix!!!!
    Uffff quina gana...
    Ptns
    Lourdes.

    ResponElimina
  11. Un plat ben acolorit, vistós i boníssim!!tot i que com diu sigui d'aprofitament!

    ResponElimina
  12. Hola Marina,que original la receta, pero me gusta, tiene que estar buenísimo.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  13. ostreeesss, quina passadaaa!! m'encanten els nyoquis amb moniato, i mai he probat les trompetes de la mort, però en tinc moltissimes ganes i més veient aquestes receptes!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  14. Ostres! Per ser una recepta d'aprofitament t'ha quedat genial i ben apetitosa! :D Ja m'agradaria a mi tenir aquestes sobres per la nevera! Hahahaha
    Molts petons ^^

    ResponElimina
  15. La paraula rampoines em fa posar content. La trobo simpatiquíssima i si a sobre el resultat és un festival de colors com aquest... visca les rampoines! :)

    ResponElimina
  16. I tant fàcil i a sobre amb molt bona pinta.
    Petons.

    ResponElimina
  17. Els nyoquis m´agraden molt però mai els he combinat amb aquests ingredients tant tardorencs. El resultat salta a la vista.

    ResponElimina
  18. una combinación deliciosa Marina, el boniato le dará un toque dulzón que me gusta, bsts

    ResponElimina
  19. Ostres, ostres, ostres! Quina mescla de sabors que ens has proposat, no? Ja només veure les fotos la boca se m'ha fet aigua...! Em sembla que ja sé que faré aquesta setmana. M'ho apunto, ja! :) Muak

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...