Avui, per postres, no havíem pensat a comprar cap pastisset d'aquests que ens agraden tastar els caps de setmana, després d'un dinar més reposat que la resta de dies laborables. Així que he decidit fer un pastís casolà de formatge, conretament, de mató, aprofitant una fruita confitada que vam comprar ahir a la boqueria. El resultat ha estat aquest!
Ingredients:
250 g de mató
125 g de llet condensada
3 ous
galetes (en aquest cas, napolitanes)
1 nou de mantega pomada
fruita confitada de taronja i llimona
Llet condensada, mató, galetes napolitanes, ous i fruita confitada
Comencem trinxant les napolitanes, que ja ens aportaren l'aroma de canyella, amb la nou de mantega pomada. I les col·loquem a la base d'un motlle. En aquest cas, és un motlle petit però en podeu fer servir d'altres.
Un cop tenim la base de galeta col·locada, triturem la resta d'ingredients amb la batedora, excepte la fruita.
Ara sí, incorporem la fruita tallada a trossets i ja no tornem a batre amb la batedora, sinó que ho posem al motlle, damunt la base de galeta.
Ho posem a coure al forn, prèviament escalfat, durant una mitja hora, a 170 ºC. I després, el traiem del forn, esperem que s'abaixi i el desemotllem. El decorem per sobre amb una mica més de fruita confitada, perquè s'hi endevini el farcit. I llestos! Fàcil, oi? Bon profit!!
Oooh, pero quina bona pinta
ResponEliminaQuina pinta Maria, ja saps com m'agradada el mató
ResponEliminaMarina, aquest pastis de mató amb fruita confitada molt i molt be i el pas a pas igualment.
ResponEliminaQuina bona pinta!! És un pastís que m'encanta! El mató és un dels meus postres/ingredients preferits :D
ResponEliminaAmb la fruita confitada deu estar encara més deliciós ^^
Molts petons :)
Doncs si és casolà millor!!! T'ha quedat perfecte. Els pastissos de formatge m'agraden molt però de mató no t'he tastat mai. En prenc nota!
ResponEliminaUna forta abraçada!!!
Molt fàcil i de ben segur que molt bó!
ResponEliminaM'encanta el mató, així com tot lo que en porta.
ptns!!
Marina, quin pastís tan bonic colorit i saborós
ResponEliminaQue bé que no haguéssiu comprat postres, perquè aquest pastís té una pinta immillorable!!!!!
ResponEliminaUn bon pastís per un dia de festa, amb el toc cítric-dolçde les fruites m'agrada molt.
ResponEliminaPetons.
Madre mia que cosa mas buena¡¡¡, se me hace la boca agua solo de verlo, un beso
ResponEliminaMmm que bo el pastis de mató! fantàstic! petons
ResponEliminammm... mató i llet condensada, quin vici... Boníssim!
ResponEliminamolt bo Marina un pastis de festa
ResponEliminapeto
Quin pastís tan bo de fer i gustós!!
ResponEliminahummmmmmmmmmmm bonissim
ResponEliminaQuin pastisset tant temptador!!! Petons
ResponEliminaUn gran lligam d' ingredients.
ResponEliminaOstres aquest pastís, com diria la meva àvia, t'ha quedat "estupendo". El faré segur!!! Una abraçada Marina!!!
ResponElimina