dimecres, 10 d’abril de 2013

Croquetes de conill amb verdures


Avui us proposo una tapa d'aprofitament. Els qui em coneixeu ja sabeu que hi tinc tirada, en aprofitar-ho tot. Aquestes croquestes estan farcides de conill i verdures, un conill que vam fer l'altre dia a la brasa, sencer, i del que ens van sobrar les cuixes. A veure si us agraden i us animeu a fer-les..!

Ingredients: 
1/4 de conill ja cuit (a la brasa, en aquest cas)
api
fonoll
pastanagues
pebrot vermell
ceba
2 c. de farina i llet
Farina, ou i pa rallat per arrebossar
Sal i pebre


Comencem a preparar les croquetes pelant i tallant a trocets petits les verdures. Les posem a sofregir, amb un pessic de sal i pebre. Quan ja siguin toves i una mica rosses, hi afegim el conill desossat i esquincat. Seguim remenant cinc minuts més. Després, retirem la barreja del foc, la triturem amb la batedora i la tornem a posar al a paella, on afegirem dues cullerades de farina. Remenem una mica perquè aquesta farina se'ns cogui i també hi incorporem la llet, la que accepti. Passats uns cinc minuts traiem la massa de croquetes del foc i la refredem a la nevera durant uns 15 minuts. 


Mentrestant, preparem els ingredients de l'arrebossat: farina, ou i pa ratllat. Els posarem en un plat pla, de costat, ja que així ens serà més fàcil girar les croquetes. Traiem la massa de la nevera i comencem a fer les boles, donant-los forma ovalada. 



Un cop preparades les fregim amb oli abundant i calent. 


Les escorrem amb paper absovent i... ja les tindrem a punt per menjar!! Si no les consumim al moment, les podem guardar per a un altre àpat. Perdran una mica el cruixent però seran bones igual! 

Bon profit!













32 comentaris:

  1. Ostres, de conill!! a casa no acostuma a sobrar conill quan el fem a la brasa, però aquestes croquetes me les apunto perquè segur que de gust són boníssimes!

    ResponElimina
  2. Ostres quines croquetes més bones i originals! Mai les he provat amb aquest farcit, però segur que són boníssimes! A més t'han quedat molt maques :) Un aperitiu fantàstic, mai fallen!!

    Una abraçada Marina!

    ResponElimina
  3. Ja saps que la carn no és el meu fort, però fan una bona pinta...

    ResponElimina
  4. Ara mateix me'n menjava tres o cuatre... hmmm tenen una pinta espectacular.

    Per cert, com saps quan la farina deixa d'acceptar més llet?? sempre tinc el problema de les croquetes poc consistents...

    ResponElimina
  5. Quina delicia, això de reciclar a la cuina amb sembla genial...es lo meu....i que bò que queda amb aquet carinyo que li poses a tot !!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Substitueixo el conill pel pollastre i m'apunto la recepta!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  7. M'encanten les croquetes!!! encara que no sóc fan del conill... però serà qüestió de substituir-ho com diu la Montse i fer-les ;)

    ResponElimina
  8. què bones Marina, encara que té faena... m´agrada el conill i mai l´he fet en croquetes, bsts

    ResponElimina
  9. uhmm que maravilla de croquetas! como ya decia en mi entrada por mi las comeria todos los dias, me encantan! se ven deliciosas, bicos

    ResponElimina
  10. Que ricas Marina, me encantan las croquetas y seguro que de conejo y verduritas tienen que estar deliciosas. Me parece estupendo poder aprovechar la comida y poder hacer estas recetas estupendas.
    besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  11. N he menjat mai croquetes de conill... Semblen molt bones, amb les verduretes i tot plegat...
    Marta

    ResponElimina
  12. ummmm, aquesta me l´apunto, quina bona idea Marina, i nutritiva total!!!

    petonas
    receptes amb vida

    ResponElimina
  13. las croquetas de aprovechamiento para mi las mejores,esta combinación tremenda,el corte lo dice todo
    peto

    ResponElimina
  14. Quina pinta! No n'he menjat mai amb conill...

    ResponElimina
  15. m'encanten tots els plats que siguin resum, aprofitament i amb imaginació, tenen una pinta increible!!n pels que no ens agrada massa el conill, és una manera fàcil de menjar-se'l

    ResponElimina
  16. uau de conill amb verdures!!!! m'ha encantat tenen que estar tant bones... petons

    ResponElimina
  17. Jo i les croquetes no ens entenem massa! Sempre se m'obren al fregir-les! A tu tan quedat tan bé...i ho fas tan fàcil!!! Ets una cuinera-professora fantàstica!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  18. ostres Marina!!! han d'estar boníssimes. petonets

    ResponElimina
  19. Jo avui vinc a desitjarte bona nit Marina, el conill es per mi una mascota.
    Petons.

    ResponElimina
  20. Marina, mai he fet croquetes amb conill i mira que el conill m'agrada molt.
    Provaré la teva recepta.

    ResponElimina
  21. i tan!! quina bona idea i que bones han de ser!!! el proper dia que sobri pollastre o conill de ma mare (que fa amb suc) ja se quin profit treure-li! petons

    ResponElimina
  22. Això si que es una recepta d'aprofitament total...
    Petonets.

    ResponElimina
  23. Que bones les croquetes, amb conill no les he tastat mai. Petons!
    Ana

    ResponElimina
  24. Tampoc les he tastat mai amb conill, però aquesta recepta es molt temptadora !!
    Petons

    ResponElimina
  25. m'agrada molt el conill!! les croquetes semblen delicioses!!

    ResponElimina
  26. Una recepta d' aprofitament ben bona, i el conill és molt saludable.

    ResponElimina
  27. De conill les trobo molt originals i es una bona manera d´aprofitamen. Petons

    ResponElimina
  28. Aquestes croquetes, acabades de fer, són per començar i no parar. Què bones!

    ResponElimina
  29. Excel·lent manera d'aprofitar... si em sobra conill a la brassa ja sé com "reconvertir-lo"
    Jo també soc d'aquelles que ho aprofito tot!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  30. Marina, una recepta ben senzilla molt bona i molt ben presentada.

    ResponElimina
  31. Jo també sóc d'aprofitar les carns sobrants per fer unes bones croquetes, quina pintorra tenen i que bones han de ser aquestes eh!
    Petons :)

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...