dilluns, 22 d’abril del 2013

Fratelli La Bufala. Cuina napolitana


Aquest és un dels restaurants que vam anar a explorar l'altre dia. Últimament, això d'anar a sopar / dinar a fora s'ha acabat, ja que els temps que corren no permeten fer gaire extres. El que passa és que ens vam adherir a les ofertes Groupalia i, de tant en tant, es pengen ofertes interessants a molt bon preu. Un menú en aquest restaurant ens va costar 14 euros per a tots dos. No està malament, oi? És clar que no pots triar ben bé el que vols, perquè t'has d'acotar al menú de pizza (la que vulguis), postre (el que vulguis), vi i aigua. 

Al Fratelli La Bufala, al carrer de Pau Claris de Barcelona, només fan cuina napolitana. Això és bo si, a més de la cuina italiana, voleu tastar la cuina regional de la regió de Nàpols. Només entrar, t'adones que el local està dissenyat amb un model d'estètica especial, sobretot dominat pel cap de búfal, ja que dóna nom al restaurant.


Una cosa que em va agradar molt és que les satrilleres van acompanyades, a més de l'oli, el vinagre i la sal, per una mata viva d'alfàbrega fresca. És curiós que aquesta espècia d'alfàbrega, utilitzada sobretot per fer pesto, es digui alfàbrega genovesa...


De les pizzes cal destacar-ne, d'entrada, la quanitat. Pots escollir d'entre moltíssims gustos així que gairebé segur que trobes el teu. Nosaltres vam escollir aquestes dues:

Mozzarel·la de búfala, pesto i xicoia vermella

Mozzarel·la búfala, albergínia i alfàbrega

De les pizzes en destacaria la massa, amb un gust de pa intens, sobtada amb foc de llenya, i la frescor dels ingredients. I en retrauria la poca quantitat d'ingredient que hi posen (suposo que aquí estem acostumats al farcit abundant) i que a l'interior, la massa no queda prou cuita i cruixent.

De postres, vam demanar dues especialitats napolitanes:

Especialitats napolitanes (més o menys, era això...): panet de fratella, mousse de mascarpone, bunyol de gelat cremós.

Pastís de mousse de formatge amb fruits vermells calents. 


Ja per acabar, podíem fer un cafè o un te però... no el vam fer, no al restaurant. Aquell dia feia un solet fantàstic i vam decidir prendre'l en una terrasseta d'una cafeteria que era just al xamfrà del carrer. 










15 comentaris:

  1. 14 euros per tots dos és molt bona oferta, val la pena aprofitar-ho.
    El bunyol de gelat cremós havia de ser boníssim!

    ResponElimina
  2. Quina sortida més maca vau fer no? m'ha sorprès la pizza amb xicoia vermella! i el postre típic napolità també.
    Vau fer bé d'aprofitar el solet de primavera per fer un cafè fóra ;)
    Petons!

    ResponElimina
  3. Ei, doncs per 14€ tots dos vau aprofitar una oferta genial... i més tenint en compte que en moltes pizzeries ja les val per un de sol :)

    ResponElimina
  4. Es difícil menjar per 14€ tots dos, s'han d'aprofitar aquestes ofertes.
    Es molt curiós possar una planta d'alfàbrega junt amb les setrilleres.
    El pastís de mousse de formatge té molt bona pinta.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Carai com us cuideu !!! i molt ben fet que la vida son dos díes i un ya ens el em mengat !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Prop de casa i no hi he anat mai... Un abrçada!

    ResponElimina
  7. Doncs fan molt bona pinta aquestes pizzes! petons

    ResponElimina
  8. Jo en tinc un al costat de casa i no hi he anat mai. Potser ara hi aniré... Petons.

    ResponElimina
  9. ooooooooooo, doncs me l'apunto si el recomanes!!! petonets guapa

    ResponElimina
  10. Marina jo vaig anar al que esta a Londres... i ens va encantar, vaja sorpresa saber q esta aqui a BCN, llavors aixo es una franquicia.

    Ja veures quan lis digui als meus fills que están aqui...

    Un petonet bonica

    ResponElimina
  11. Provarem el restaurant en una excursió a Barcelona! Gràcies Marina!!!

    ResponElimina
  12. Marina, aquestes pizzes sobtades amb foc de llenya tenen de ser d'allò mes bo

    ResponElimina
  13. Bona oferta ! Ocasions això cal aprofitar-les.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  14. un preu ben econòmic per a un dinar tan especial i bo.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...