dimecres, 2 d’octubre de 2013

Cupcakes Red Velvet & Green Grass

O sigui, cupcakes vermells i verds. Aquests són els dos colors que he escollit per fer els cupcakes casolans d'aquesta setmana. Després dels coneixements adquirits al Taller de Cupcakes de Sabores i amb l'ajut de les receptes que el Salvador Garcia ens va facilitar, avui us presento aquests cupcakes que he fet, inspirant-me en el món del clown i dels pallassos (al final del post ja veureu per què, he he he)



Doncs ara us explico com els he fet. 

Ingredients pel cupcake Red Velvet i Green Grass (la magdalena):
240 g de sucre en gra
3 ous
100 g de nata 25% m.g.
1.5 g de sal
200 g de farina fluixa
7 g d'impulsor
75 g de mantega
1 c. de vainilla en pols
Colorant comestible verd
Colorant comestible vermell


El que farem primer serà barrejar els ous amb el sucre amb l'ajut d'una batedora elèctrica. Després, hi posarem la sal i la vainilla en pols. També hi afegirem els greixos (la nata líquida i la mantega pomada). Tornarem a batre, i també hi incorporarem la farina i el llevat. 





Ho acabarem de batre bé fins que ens quedi una massa homogènia i cremosa. i la dividirem en dos, per fer la massa per als dos colors que volem.



Ara agafem els estris per poder fer la preparació de donar color a la massa i també els motlles (en aquest cas, uns motlles d'estrena de silicona!). I com que no en tenia prou, també en vaig fer de motlles quadrats.


Agafarem els colorants i posarem mitja culleradeta de cafè de colorant vermell o colrant verd a cada una de les masses. I remenarem bé amb una llengua. Després, introduïrem la massa dins una mànega pastissera, amb punta d'obertura rodona. i farcirem els motlles de cupcakes fins a la meitat. (En algun motlle, i per prudència, els vaig omplir una mica menys, per això no van pujar fins al límit)





La cosa us ha de quedar més o menys així. Ho introduïrem al forn durant 20 minuts, a 180 ºC. 




Un cop cuits, els desemotllem i comencem a preparar el frosting. 



Ingredients pel frosting de cheescake (la cobertura):
125 g de mantega pomada
200 g de formatge tipus philadelphia
50 g de sucre llustre (normalment se n'hi posen 500 g, però així queda ben bo i menys dolç!)


Ho batem tot, i ho reservem a la nevera fins al moment de fer servir, que ho introduïrem dins la mànega, amb la punta amb la forma de sanefa que volgueu fer. En el meu cas, de ratlles.

ç

I ja podem decorar!! De fora cap a dins i en espiral o en línia recta. Ho acabarem amb uns fideus de sucre de colors i fideus de xocolata. I ja tenim els cupcakes de pallasso a punt de menjar!!


I aquí em teniu a mi... fent de pallasso a l'espectacle "Muaks!, petons de pallasso'  










35 comentaris:

  1. Uau Marina, t'han quedat d'un color molt maco, em sembla que has sigut molt bona alumna del curs, jeje!

    Petons!

    ResponElimina
  2. Tan quedat molt maques, m’agrada això de posar-hi menys sucre, es que a mi el dolç no m’agrada gaire. Queda anotada la recepta
    Petons

    ResponElimina
  3. Marina, ets una tot terreny!!! Petonets.

    ResponElimina
  4. ja,ja Marina eres la monda¡¡ Muy bien aprovechado el taller y deliciosos y sorprendentes estos cupcakes de colores
    Bss

    ResponElimina
  5. Ei, t'han quedat genials!!! Jo al final no vaig tenyir la massa, només la cobertura... ben al revés que tu :)
    Bé, ara que ja tenim els cupcakes superats, el següent pas són els pastissos de fondant, oi? Je, je, je...

    ResponElimina
  6. Com m'agraden aquestos cupcakes i el teu pas a pas, magnific!

    Per cert, estàs guapísima! B7sss maca

    ResponElimina
  7. M'encanta el món cupcakes, i aquests teus clown cupcakes són una passada!!!

    ResponElimina
  8. Hoal guapa, t'han quedat uns cupcakes molt molt monos!! M'encanten els red velvet! Fa temsp que no en faig, ja m'has animat! Petons,

    ResponElimina
  9. M'han encantat!!! T'han quedat genial I molt divertits!! I tu estas molt maca a la foto! Petons

    ResponElimina
  10. M'han encantat!!! T'han quedat genial I molt divertits!! I tu estas molt maca a la foto! Petons

    ResponElimina
  11. Marina como se nota que aprovechaste bien el taller de cupcakes, te han quedado muy bonitos con esos colores y seguramente están riquísimos.

    Saludos!!


    losantojosdeclara.blogspot.com.es

    ResponElimina
  12. Marina vas agafar moltes idees al taller!!!! T'han quedat molt xulos i són molt adequats per una festa ben animada!! Molts petonets

    ResponElimina
  13. hola Marina!!
    i tan fàci que semblen de fer
    una abraçada

    ResponElimina
  14. T'han quedat perfectes! ningú diria que no n'havies fet abans! i apa, quina sorpresa, també fas de pallasso!! multifacètica total!!

    ResponElimina
  15. Me gusta que el frosting tenga menos azúcar, al final quedan muy empachosos. Me gusta lo bonitos que quedan. Besos

    ResponElimina
  16. Aquest frosting de formatge segur que està boníssim, no m'imagino com deu ser amb mig quilo de sucre, molt millor la teva versió!

    ResponElimina
  17. que bonitos y originales !! y lo mejor es que tienen que estar deliciosos!! guapisiima de payaso!! bicos

    ResponElimina
  18. Jejeje... Que pallasseta!!!
    Quins colors més xulos!! Només amb una mica de colorant com canvien, eh??
    Petonets bonica

    ResponElimina
  19. Que divertit !!!!! Molt colorit i fàcil......encara que em resistic a entrar al mon dels cupcakes.....el frosting no m'agrada i és per aixó que no trobe el moment, però no diré que no ho fare mai......

    ResponElimina
  20. Molt divertits aquests cupcakes verds. I Déu n'hi do la reducció de sucre que has fet amb la cobertura. Realment, ha de quedar molt saborós I gens empalagós. Petons.

    ResponElimina
  21. Que bonitos y originales¡¡¡¡ me encantan¡¡¡ besos

    ResponElimina
  22. Queden molt xulos, segur que si els faig de color verd el meu fill ni s'els mira i així duraràn més.
    Estàs molt molt maca fent de pallasso "porque tú lo vales".
    Petons.

    ResponElimina
  23. Fantásticos Marina, muy originales, una delicia, me han encantado!
    Un besito enorme

    ResponElimina
  24. Si es que son preciosos, pena me daría hasta comérmelos reina. Pero lo haría eh, que tienen que estar ricos...ricos.

    besines

    ResponElimina
  25. Marina, t'han quedat molt divertits!!! a la foto de pallasso estàs guapíssima!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  26. Què complet aquest pas a pas!! I has posat només 50 grams de sucre al frosting? jo encara les he de fer (les meues filles no m'ho perdonarien). Molt originals amb els colorants!! Per cert, no coneixia aquesta faceta teua de pallassa!! :-)

    ResponElimina
  27. Deu n'hi do quina feinada! pero deuen quedar molt bons!.
    Per cert, estàs molt maca de pallassa :D

    ResponElimina
  28. noia et faraas una artista de cupcakes!! molt be, una pinta que fa caure la babeta!! a veure si m'hi poso i et copio alguna recepta! jeje petons

    ResponElimina
  29. bonics i plens de color i..................bonissims

    ResponElimina
  30. molts bon pas a pas marina y marevellós colorit , bravo per tú !!

    ResponElimina
  31. Uauuu, Marina! quan comencem les classes?

    ResponElimina
  32. Quins colors tan bonics, t' han quedat guapíssims!!

    ResponElimina
  33. Que guapa que estàs!! La disfressa esta molt ben feta! I els cupcakes també t'han quedat molt divertits i bons.
    Una abraçada

    ResponElimina
  34. Mmmmm quina pinta que tenen!!! Et segueixo perquè he vist moltes receptes molt interessants per aquí!

    ResponElimina
  35. M'agraden que siguin divertits! porto una temporada fent moltes proves de magdalenes, cupcakes i mufins!! trobo que és un dolç fàcil de fer!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...