Si es vol aconseguir una tapa senzilla i bona perquè sí molt sovint només cal tenir una cosa en compte: que el producte principal sigui fresc i de qualitat. És el cas, justament, d'aquesta tapa, que no és gens complicada de fer però que resulta boníssima gràcies al producte. Jo no acostumo a disfressar gaire el marisc perquè precisament trobo que el millor de tot és notar-ne el gust al màxim, aquell gust de mar que sempre desprèn. Però darrerament tinc excedent de iogurts perquè me'ls faig a casa i, és clar, s'han de consumir amb una setmana. Així que vaig aprofitar-ne un per a fer una salsa que acompanyés els popets. Què necessitem?
Ingredients:
200 g de popets frescos de llotja
Ceba de figueres
Iogurt fet a casa
Pessic de sal
Oli d'oliva verge extra
Anet sec
El primer que farem serà el saltat de popets, veurem que un cop comencen a coure canvien de color i agafen aquest to rogenc tant bonic i abandonen el color gris apagat. A continuació, els retirem de la paella i els reservem. A la mateixa paella fem el sofregit de ceba, picada ben fina, i deixant-la coure força estona, fins que gairebé sembli una melmelada. Després, tornem a incorporar els popets i remenem. A part, fem la salsa de iogurt amb un iogurt (en aquest cas, fet a casa), un pessic de sal, un rajolí d'oli d'oliva verge extra i un pessic d'anet. I ja ho tenim a punt! Ho podem menjar amb l'ajut d'un escuradents per a fer-ho fàcil a tots els convidats.
** La cassoleta també és feta amb les mans, les meves... he he.
Hummmmmmmmmmmm!
ResponEliminaFa un munt que no en menjo. Quina pinta!
he he.. bons, bons, Núria!
EliminaDoncs m'ha sorprés la salsa de iogurt. A veure quina sorpresa més ens donen els teus excedents!;)
ResponEliminaPetons.
He he... alguna cosa farem...
Eliminaostres! t'anava a dir el mateix que la Moni!!! no m'ho imagino amb iogurt. l'haurem de tastar artista!!! (per lo de la cassoleta ;P) petonets
ResponEliminaQueda molt bo, Judith! Ja em diràs què tal, si ho proves...
EliminaQuina tapeta més xula! T'asseguro que no se m'hagués acudit mai fer la salsa de iogurt!
ResponEliminaHo hauré de provar perquè l'especte és fantàstic! I felicitats per la cassoleta! Ets una artista! ;)
Petons!
Doncs hi queda molt bo, com més refrescant, Nuni! prova-ho i ho veuràs! I gràcies pel piropo!
EliminaCarai....tot es de la terra....MOLT BÊ !!! fen paìs que es el que toca !!!
ResponEliminaPetonets guapi....ets tota una artista.
Hihi! Tot, tot fet a casa! Petonet, mamilu
EliminaQue original lo del yoghurt, nunca lo he probado así. Tomo nota, se ven muy ricos. Besos
ResponEliminaGràcies Anna! Un petó
Eliminacaray Marina que cada dia me sorprendes mas con tus recetas innovadoras,bien¡¡ buena pinta tienen
ResponEliminapeto
he he... cal provar cosetes per no avorrir-nos, oi? Petons, Miquel
EliminaDissabte m´els demanava el meu marit, li he promés la setmana que ve, quina recepta mes bona!!!! petonets
ResponEliminaDoncs a fer popets, oi? petons
EliminaOstres amb salsa de iogurt!! no m'imagino el gust, ho he de provar de fer en breu que estic ben encuriosida!! petons
ResponEliminaDoncs anima't roser!
Eliminaohhhhhh!!! ¿amb salsa de iogurt??? .........sorprenent
ResponEliminaSi ho proves m'expliques, lolines. petonet!
EliminaHola Marina,
ResponEliminaAixò de posar la salsa de iogurt... és molt original! I segur que li va de meravella. PEtons
Amb iogurt? Popets? Si tu ho dius, segur que és boníssim... a priori no m'ho imagino, però original ho és molt!!
ResponEliminaPetons
Sandra
Ostres que curiosa la mescla de sabors. Els popets m'encanten, així que hauré de tastar-los amb aquesta salsa, de segur que és boníssima.
ResponEliminaPetons
Quina artista! La cassoleta t'ha quedat molt bé.
ResponEliminaNo se m'hauría passat pel cap fer els popets amb iogurt, però per què no? Segur que han quedat ben bons.
Petons.
Super senzilla, aparent i segurament gustossisima :)
ResponEliminaGenial!! me l'apunto directament
Petons!!
Marina, saps que mai hauria pensat de fer un popets amb iogurt? Ets molt valenta i creativa!
ResponEliminaNani