dimecres, 8 de gener de 2014

Pastissets de galeta maria amb crema pastissera i cacau


Si ahir us explicava la recepta de la crema pastissera, que vaig col·locar damunt d'un llit de pinya natural, avui us explico el que vaig fer amb la crema pastissera que em va sobrar. Aquests pastissets improvisats de galeta maria empolsinats amb cacau pur. Deliciosos!  La recepta és tan fàcil com irresistible, ja ho veureu. 

Ingredients:
Crema pastissera (explicada aquí)
Galetes maria
Cacau pur en pols


El que fem primer és disposar una galeta maria sobre una safata o plat. A sobre, hi anem disposant la crema pastissera, freda de nevera. Agafem una altra galeta que ens servirà de tapa. I fem una altra capa de crema, i tapem amb una altra galeta. Repetim l'operació tantes vegades com volguem. Jo vaig fer només dues capes de crema, entre tres galetes. 


Finalment, hi empolsinem cacau en pols pur per sobre, amb l'ajut d'un tamisador. No us recomano que hi poseu cola-cao o xocolata en pols ensucrada, ja que la resta d'ingredients ja són molt dolços i el que busquem amb el cacau és el contrast amarg i intens.


I ja ho tenim a punt! No ho guardeu a la nevera perquè se'ns estovaria la galeta i consumiu-ho el mateix dia per no córrer riscos amb la crema. 












28 comentaris:

  1. Marina, qué bonitas te han quedado!! FFácil y muy rico, si señora. Bss.

    ResponElimina
  2. un milhojas distinto y super fácil!!! que bueno!!

    ResponElimina
  3. Aquestes idees són sensacionals, perquè en un pim pam improvises unes postres i quedes com una reina. Petons.

    ResponElimina
  4. Tenint la crema feta es fan els pastissets en un tres i no rés. Molt bons amb el toc cruixent de les galetes.
    Petons.

    ResponElimina
  5. un toc cruixent m'encanten aquets tipos de pastissets rápits si tens un improvist , el meu fill que és un devorador de galetas segur que si li vaig per postres estará encantat , m'el apunto .
    besades menorquines

    ResponElimina
  6. MMM que rico y sencillo se ven estas galletitas..., besos

    ResponElimina
  7. faciles y ademas muy buenas,buena idea Marina
    Bon Any Nou Marina

    ResponElimina
  8. Caram .....no et quedes mai sense recursos.....que guai ....

    ResponElimina
  9. Hola guapa tu

    En pimer lloc et desitjem un BON ANY NOU

    Saps ?, de petita aquesta va ser una de les meves primeres receptes dolçes, amb l´ajuda de la meva tieta qui me la va ensenyar, ella a sobre i posava una cirereta vermella, hummm, fa tantes llunes.....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  10. Més fàcil i més bo, impossible!!! Bon Any i petons!

    ResponElimina
  11. En un pim-pam es fan i en un pim-pam desapareixen ;-)
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  12. Són una perdició!!!! Mare de Déu...quina manera més espectacular d'aprofitar una crema sobrera! Petons!

    ResponElimina
  13. Són una perdició! Mare de Déu! Quina manera més espectacular d'aprofitar una crema sobrera! Petons!

    ResponElimina
  14. Que postre tan rápido de preparar y a la vez tan rico.
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  15. La meva iaia farcia galetes maria, les arrebossava en ou i les fregia.... patapam! Aquí hi ha un dietista que es desmaya XDDD

    ResponElimina
  16. Es fan en un pim-pam... però també desapareixen en un pim-pam!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  17. Ara que hem tornat a tenir galetes Maria per casa...prenc nota!!!! (tot i que no són massa adients pel propòsit d'aprimar-se, jejejeje) Ptnts

    ResponElimina
  18. Que buena idea Marina! un postre fácil y tienen que estar muy buenas las galletas con crema pastelera.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  19. que postre tan facilito y al mismo tiempo delicioso!! si es que no hay que complicarse mucho para comer rico rico, bicos

    ResponElimina
  20. Qué buena pinta tiene, me encanta la receta!
    un beso

    ResponElimina
  21. Nyam,nyam!!!! Quina bona idea. Com sempre les coses mes senzilles son les millors.

    ResponElimina
  22. La recepta està genial! Me l'apunto per fer-la per altra gent perquè la crema i jo som totalment incompatibles!

    ResponElimina
  23. La recepta està genial! Me l'apunto per fer-la per altra gent perquè la crema i jo som totalment incompatibles!

    ResponElimina
  24. Per ser una recepta d'aprofitament queda molt i molt fina. A més, el gust de la galeta maria amb la crema queda deliciós!

    ResponElimina
  25. Ufffff.....nena això deu ser increiblement bò !!!!....
    Petonetssssss.

    ResponElimina
  26. Fàcils i resultones....
    Una bona idea!!!
    Petons

    ResponElimina
  27. Muy buena idea, faciles y riquisimas
    Feliz Año
    Bss

    ResponElimina
  28. Aquests pastissets són un invent!! Un pastis de galetes d'allò més llaminer i ben presentat! Sembla un pastís de Ladureé :) Petonets!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...