Si ahir us explicava la recepta de la crema pastissera, que vaig col·locar damunt d'un llit de pinya natural, avui us explico el que vaig fer amb la crema pastissera que em va sobrar. Aquests pastissets improvisats de galeta maria empolsinats amb cacau pur. Deliciosos! La recepta és tan fàcil com irresistible, ja ho veureu.
Ingredients:
Crema pastissera (explicada aquí)
Galetes maria
Cacau pur en pols
El que fem primer és disposar una galeta maria sobre una safata o plat. A sobre, hi anem disposant la crema pastissera, freda de nevera. Agafem una altra galeta que ens servirà de tapa. I fem una altra capa de crema, i tapem amb una altra galeta. Repetim l'operació tantes vegades com volguem. Jo vaig fer només dues capes de crema, entre tres galetes.
Finalment, hi empolsinem cacau en pols pur per sobre, amb l'ajut d'un tamisador. No us recomano que hi poseu cola-cao o xocolata en pols ensucrada, ja que la resta d'ingredients ja són molt dolços i el que busquem amb el cacau és el contrast amarg i intens.
I ja ho tenim a punt! No ho guardeu a la nevera perquè se'ns estovaria la galeta i consumiu-ho el mateix dia per no córrer riscos amb la crema.
Marina, qué bonitas te han quedado!! FFácil y muy rico, si señora. Bss.
ResponEliminaun milhojas distinto y super fácil!!! que bueno!!
ResponEliminaAquestes idees són sensacionals, perquè en un pim pam improvises unes postres i quedes com una reina. Petons.
ResponEliminaTenint la crema feta es fan els pastissets en un tres i no rés. Molt bons amb el toc cruixent de les galetes.
ResponEliminaPetons.
un toc cruixent m'encanten aquets tipos de pastissets rápits si tens un improvist , el meu fill que és un devorador de galetas segur que si li vaig per postres estará encantat , m'el apunto .
ResponEliminabesades menorquines
MMM que rico y sencillo se ven estas galletitas..., besos
ResponEliminafaciles y ademas muy buenas,buena idea Marina
ResponEliminaBon Any Nou Marina
Caram .....no et quedes mai sense recursos.....que guai ....
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminaEn pimer lloc et desitjem un BON ANY NOU
Saps ?, de petita aquesta va ser una de les meves primeres receptes dolçes, amb l´ajuda de la meva tieta qui me la va ensenyar, ella a sobre i posava una cirereta vermella, hummm, fa tantes llunes.....
mil petonets Susanna
Més fàcil i més bo, impossible!!! Bon Any i petons!
ResponEliminaEn un pim-pam es fan i en un pim-pam desapareixen ;-)
ResponEliminaPtnts
Dolça
Són una perdició!!!! Mare de Déu...quina manera més espectacular d'aprofitar una crema sobrera! Petons!
ResponEliminaSón una perdició! Mare de Déu! Quina manera més espectacular d'aprofitar una crema sobrera! Petons!
ResponEliminaQue postre tan rápido de preparar y a la vez tan rico.
ResponEliminaBlanca de JUEGO DE SABORES
La meva iaia farcia galetes maria, les arrebossava en ou i les fregia.... patapam! Aquí hi ha un dietista que es desmaya XDDD
ResponEliminaEs fan en un pim-pam... però també desapareixen en un pim-pam!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ara que hem tornat a tenir galetes Maria per casa...prenc nota!!!! (tot i que no són massa adients pel propòsit d'aprimar-se, jejejeje) Ptnts
ResponEliminaQue buena idea Marina! un postre fácil y tienen que estar muy buenas las galletas con crema pastelera.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
que postre tan facilito y al mismo tiempo delicioso!! si es que no hay que complicarse mucho para comer rico rico, bicos
ResponEliminaQué buena pinta tiene, me encanta la receta!
ResponEliminaun beso
Nyam,nyam!!!! Quina bona idea. Com sempre les coses mes senzilles son les millors.
ResponEliminaLa recepta està genial! Me l'apunto per fer-la per altra gent perquè la crema i jo som totalment incompatibles!
ResponEliminaLa recepta està genial! Me l'apunto per fer-la per altra gent perquè la crema i jo som totalment incompatibles!
ResponEliminaPer ser una recepta d'aprofitament queda molt i molt fina. A més, el gust de la galeta maria amb la crema queda deliciós!
ResponEliminaUfffff.....nena això deu ser increiblement bò !!!!....
ResponEliminaPetonetssssss.
Fàcils i resultones....
ResponEliminaUna bona idea!!!
Petons
Muy buena idea, faciles y riquisimas
ResponEliminaFeliz Año
Bss
Aquests pastissets són un invent!! Un pastis de galetes d'allò més llaminer i ben presentat! Sembla un pastís de Ladureé :) Petonets!
ResponElimina