divendres, 21 de febrer del 2014

Bunyols i brunyols, receptes

De ben segur que tots els qui ens agrada remenar fogons ja estem a punt per a l'arribada del Carnestoltes. Com ja és costum, a casa farem bunyols, o brunyols, com n'hi diríem a Girona. A mi m'agrada fer-los amb matafaluga, encara hi ha qui preferirà fer-los amb anís líquid, perquè com bé ens recorda la Gemma, la matafaluga també és anís, el verd, però el que utilitzo a casa és en gra. Sigui com sigui, els meus preferits són els bunyols de vent, els que no porten crema ni nata a l'interior, i que tenen forats. De receptes de bunyols n'hi ha per donar i vendre. Aquí us en deixo tres, de receptes, dues de bunyols de vent i l'altra més lleugera, que potser us podran ser útils per elaborar els vostres:

(cliqueu per veure recepta)





19 comentaris:

  1. que ricos a mi tambien me encantan los buñuelos de viento! uhmm deliciosos! bicos

    ResponElimina
  2. Vaya pinta más buena tienen!! Que ricos deben de estar, me encanta, que sepas que tomo nota
    Besos

    ResponElimina
  3. xo q cosa mas rica q nos has traido!!!! delicioso a mas no poder y sencillos de hacer!!!

    ResponElimina
  4. L'any passat vaig fer la teva recepta dels brunyols de l'Empordà, i estaven tan bons que no penso canviar-la! a més, he de canviar la foto que és fatal, així que ja tinc dos motius ;). Feliç cap de setmana!

    ResponElimina
  5. Quin pecat! si en tinc i començo no se parar... abans casa dimecres no faltaven! gràcies per aquest recull!!! bon cap de setmana!

    ResponElimina
  6. oohh me encantan los buñuelos Marina, aunque a mí se me resisten la verdad y no me qudan como me gustaría. los de pera caramelizada la verdad es que me han gustado nada más verlos. voy directa a ver la receta. gracias guapa y buen finde.

    ResponElimina
  7. Encara no m'he animat mai a fer-ne, i això que a casa ens encanten! Els de pera són molt originals! Segur que boníssims, tots plegats. Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  8. Mare meva Marina quina pinta tenen tots, no sabria quins triar!!!

    ResponElimina
  9. Ya empiezan a salir los tipicos buñuelos de cuaresma,son divinos todos¡¡ Cada año en mi casa caen.
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  10. Si us plau Marina, perquè ens ho fas això!!! Tres en una ;-D
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  11. Que bé que s'acosti el temps dels bunyols, aquests que ens has posat avui tenen un aspecte preciós!

    ResponElimina
  12. Tots tenen molt bona pinta Marina, ara quan passes per pastisseríes sobre tot dimecres i divendres es veuen als aparadors, però fets a casa tenen algo especial.
    Petons.

    ResponElimina
  13. bueno...m'agraden tots aixi que...un parell de cada siusplau?! petons

    ResponElimina
  14. Els meus preferits són els que es fan amb pasta choux, de llarg! Molt més lleugers que la resta, queden molt bons.
    Per cert, la matafaluga és anís verd, eh? ;)

    ResponElimina
  15. El de pera caramel·litzada! Qué original! Petons i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  16. Cada any espero amb delit la Quaresma per menjar bunyols. De vegades els faig a casa, però quan vaig al forn a comprar el pa, sempre acabo amb un paquetet de bunyols per a l'hora del cafè. Aquests que presentes són tots molt apetitosos, em queden pendents els de pera, que no he tastat mai. Petons.

    ResponElimina
  17. Uf!! M'encanten els bunyols!!! A casa també tenim costum de fer-ne un bon grapat i així els congelem, i trobar-te bunyols al cap d'un mes és el millor!!!! :)

    ResponElimina
  18. sí, sí, sí! el millor de la Quaresma sens dubte ;)

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...