De ben segur que tots els qui ens agrada remenar fogons ja estem a punt per a l'arribada del Carnestoltes. Com ja és costum, a casa farem bunyols, o brunyols, com n'hi diríem a Girona. A mi m'agrada fer-los amb matafaluga, encara hi ha qui preferirà fer-los amb anís líquid, perquè com bé ens recorda la Gemma, la matafaluga també és anís, el verd, però el que utilitzo a casa és en gra. Sigui com sigui, els meus preferits són els bunyols de vent, els que no porten crema ni nata a l'interior, i que tenen forats. De receptes de bunyols n'hi ha per donar i vendre. Aquí us en deixo tres, de receptes, dues de bunyols de vent i l'altra més lleugera, que potser us podran ser útils per elaborar els vostres:
(cliqueu per veure recepta)
que ricos a mi tambien me encantan los buñuelos de viento! uhmm deliciosos! bicos
ResponEliminaVaya pinta más buena tienen!! Que ricos deben de estar, me encanta, que sepas que tomo nota
ResponEliminaBesos
xo q cosa mas rica q nos has traido!!!! delicioso a mas no poder y sencillos de hacer!!!
ResponEliminaL'any passat vaig fer la teva recepta dels brunyols de l'Empordà, i estaven tan bons que no penso canviar-la! a més, he de canviar la foto que és fatal, així que ja tinc dos motius ;). Feliç cap de setmana!
ResponEliminaQuin pecat! si en tinc i començo no se parar... abans casa dimecres no faltaven! gràcies per aquest recull!!! bon cap de setmana!
ResponEliminaoohh me encantan los buñuelos Marina, aunque a mí se me resisten la verdad y no me qudan como me gustaría. los de pera caramelizada la verdad es que me han gustado nada más verlos. voy directa a ver la receta. gracias guapa y buen finde.
ResponEliminaEncara no m'he animat mai a fer-ne, i això que a casa ens encanten! Els de pera són molt originals! Segur que boníssims, tots plegats. Bon cap de setmana!
ResponEliminaquina pasada de bons
ResponEliminaMare meva Marina quina pinta tenen tots, no sabria quins triar!!!
ResponEliminaYa empiezan a salir los tipicos buñuelos de cuaresma,son divinos todos¡¡ Cada año en mi casa caen.
ResponEliminaBon cap de setmana
peto
Si us plau Marina, perquè ens ho fas això!!! Tres en una ;-D
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que bé que s'acosti el temps dels bunyols, aquests que ens has posat avui tenen un aspecte preciós!
ResponEliminaTots tenen molt bona pinta Marina, ara quan passes per pastisseríes sobre tot dimecres i divendres es veuen als aparadors, però fets a casa tenen algo especial.
ResponEliminaPetons.
bueno...m'agraden tots aixi que...un parell de cada siusplau?! petons
ResponEliminaEls meus preferits són els que es fan amb pasta choux, de llarg! Molt més lleugers que la resta, queden molt bons.
ResponEliminaPer cert, la matafaluga és anís verd, eh? ;)
El de pera caramel·litzada! Qué original! Petons i bon cap de setmana!
ResponEliminaCada any espero amb delit la Quaresma per menjar bunyols. De vegades els faig a casa, però quan vaig al forn a comprar el pa, sempre acabo amb un paquetet de bunyols per a l'hora del cafè. Aquests que presentes són tots molt apetitosos, em queden pendents els de pera, que no he tastat mai. Petons.
ResponEliminaUf!! M'encanten els bunyols!!! A casa també tenim costum de fer-ne un bon grapat i així els congelem, i trobar-te bunyols al cap d'un mes és el millor!!!! :)
ResponEliminasí, sí, sí! el millor de la Quaresma sens dubte ;)
ResponElimina