Avui s'inicia el primer PROGRAMA QUINS FOGONS! que s'emet per televisió. A partir d'ara, cada segon divendres de mes, la Clara Simó i jo mateixa us explicarem una recepta i compartirem una estona desenfadada amb vosaltres. El projecte neix de la col·laboració amb Ràdio Castellar, 90.1 F.M., que és on durant els darrers anys s'ha pogut escoltar aquest programa, el Quins Fogons!, en horari de divendres, de 14 a 15 hores.
Però a partir d'ara, podreu seguir el programa per Internet. Ens n'hem anat a la tele! Que no vol dir que la ràdio no ens agradi, al contrari! També és un mitjà on ens sentim molt còmodes i és on jo treballo. Però les noves tecnologies ens permeten oferir un ventall més ampli de canals que podem compartir, ja sigui la premsa, ràdio i tele, tot integrat als webs. Així que és precisament això que hem fet, integrar-nos! Ja ho diuen, renovar-se o morir, no? També hem de dir que aquest cop ens ho hem fet tot nosaltres. Les gravacions amb les càmeres, la gravació del so, la posada en escena. Hem comptat, això sí, amb la inestimable col·laboració a la postproducció de la Yasmin Calvo i el Jordi Batalla.
Què ha canviat?
El format és més curt (d'entre 7-10 minuts)
Ens podeu veure en color
Ens podeu buscar sempre que volgueu, no només els divendres
Podeu trobar-nos per diversos canals: youtubre, www, blogspot, wordpress, facebook i twitter
PRIMER PROGRAMA
En el primer programa, us oferim una recepta molt senzilla i ràpida de fer: el caneló de poma farcit de patè. És una versió d'una recepta original de Mirko Carturan, versionada posteriorment per Xesco Bueno, i encara més tard, per nosaltres. Aquí us la deixem. Esperem que en gaudiu i que ens feu arribar els vostres comentaris.
Gràcies!
Farem un programa nou cada mes. Mentre no arribi el nou capítol ens podreu veure tants cops com volgueu. Els canals on ens podeu seguir, quan volgueu:
*** Gràcies pel cop de mà amb el vídeo, Òscar!
ho feu molt bé, enhorabona!!!!!!!!
ResponEliminaLa recepta, molt senzilla i molt vistosa! La poma i el foie combinen super bé.
Ja tinc ganes de veure el programa de la setmana vinent :)
PD: i pel proper dia, compreu paper film!!!!! :D
Ha ha ha!! Sí, sí! No ens el podem deixar, el paper film! Com que cuinem a uns espais municipals vam comptar que ja hi hauria de tot... i no!! I no podíem anar-lo a comprar, que era dia festiu... he he he. Tot és molt casolà, nosaltres ens vam filmar, ens vam gravar la veu, vam cuinar, vam col·locar l'equip tècnic... en fi, una feinada!! Esperem que els propers puguin ser una mica més professionals! Els programes nous seran només 1 al mes, Gemma. Si en fem 1 cada setmana és massa feina... Petons!
EliminaAhora sí, qué chulada!! Además así he visto como eres tú. Me ha gustado mucho, felicitats!! Bss.
ResponEliminaHo heu fet molt be, sou molt naturals felicitats.
ResponEliminaBona iniciativa!! Moltes felicitats!
ResponEliminaPlas plas plas!!! Bravo! Un primer programa genial, no us perdré la pista a partir d'ara!
ResponEliminaBon cap de setmana!
Molt bé!!! A més aquesta recepta però amb brandada ja em va fer gracia quan vau fer el curs amb el Xesco Bueno. Això s'ha de provar!! Felicitats pel programa! Marta
ResponEliminaOstres que bé! :D Enhorabona, me'n alegro molt! Ja pots estar segura que us seguiré de ben a prop! ;)
ResponEliminaMolts petons Marina! I bon cap de setmana!
Quin bon tàndem, la Clara I tu! M'agrada molt la frescor que transmeteu. I la recepta la provo ja!, Felicitats!
ResponEliminaUn caneló súper fàcil i resultón!
ResponElimina"That's all". Patètic.
ResponEliminaQuina naturalitat,davant la càmara, sembla que ho feu cada día. Esteu molt bé les dues i la recepta deu estar molt bona.
ResponEliminaPetons.
Enhorabona per aquesta iniciativa i felicitats
ResponEliminaPetons
Isabel
Enhorabona noies! Quina iniciativa més bona.
ResponEliminaI per ser tan casolà com dius, Marina, us ha quedat molt bé. I és que no hi ha res millor a la cuina (després de menjar, es clar) que veure com es prepara un plat.
Esperem més programes!! Una abraçada
Manel i Cristina
Uaaauuu! Marina!!! quina passada!! t'escric i encara no te vist, però es que ma fet molta gràcia!!! serà un progecte genial!! i n'estic segura que n'apendrem molt!!! enhorabona!!
ResponEliminaGemma. (ara et vaig a veure!!!)
Muy bien Marina estais muy bien las dos y una imagen vale mas que mil palabras y se entiende mejor las recetas.Habeis empezado y versionado un aperitivo bien bueno con esta combinación.
ResponEliminaBon cap de setmana
peto
MOLT BÉ Marina!!!! Felicitats pel primer programa! Merci pels enllaços: a seguir-vos s'ha dit!! Ja tinc ganes d'apretar el "play"! A la tele... MEGAAAAAAAAAAAAA! Com diuen per aquestes terres!
ResponEliminaPetons
Com si ho haguéssiu fet cada dia!!!
ResponEliminaEnhorabona.
PTNTS
Dolça
Anda!! Què bé!! Moltes felicitats. M'encanta, ho feu super bé.
ResponEliminaPetons
M'ha encantat! I la recepta, genial!!! Petons artista!
ResponEliminaEnhorabuena me ha encantado verte!! una receta muy bien explicada y tiene que estar muy buena, bicos
ResponEliminaque buenaaaaa!! me encantó el video y estoy deseando ver más como este!
ResponEliminaEnhorabona!!!
ResponEliminaNo m'ho puc perdre. M'ha encantat ! Moltes felicitats Marina!
B7ssss
Bravo, enhorabona i felicitats, Marina, ,m'ha encantat la recepta i el video.
ResponEliminaQuè bé que ho feu!!! i la recepta fàcil i bona!! enhorabona! petó
ResponElimina