dijous, 11 de setembre de 2014

Diada Nacional de Catalunya 2014


** Ingredients: formatge Goude semi curat amb codonyat.

Bona Diada 2014 a tothom!!

Ens veiem a la V?





11 comentaris:

  1. oleee bona diada!! i tan si ens veiem allà! al tram 54 exactament! petons

    ResponElimina
  2. Bona nit, Marina, desitjo que hagis gaudit d'una preciosa Diada, encara que no ens hem vist, perquè havia moltíssima gent, ha estat espectacular.

    ResponElimina
  3. Xoco blanca i codonyat, oi???? Fantàstica combinació per un dia inoblidable! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. doncs no! Formatge i codonyat, un clàssic, Mònica!

      Elimina
  4. Hola marina! poc a poc anem tornant... Com estàs? ja et falta poquet??? Quina gran Diada, eh? impressionava la gran gentada que hi érem! ara toca esperar a veure si ens en sortim...?? petó

    ResponElimina
  5. Molt bona la teva diada :)
    Lo de Girona de la cultura jueva no s'hi cuinaven plat, llàstima. El que si feien és un taller de plantes crec. Un altre any a veure si fan alguna coseta més gastronomica,
    Petons!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...