Com us vaig explicar no fa gaire, el passat 26 de juny vaig impartir un taller de cuina grega a l'Espai Cuina'm del Mercat de la Vall d'Hebron. De nou, va ser una experiència per a recordar. L'ambient d'aquest espai sempre és tan familiar, que sempre ve de gust, tornar-hi. La primera vegada que hi vaig assistir va ser com alumna de Let's cook in english. Ja aleshores m'ho vaig passar de conya, com recordava aquí. Més tard hi vaig tornar, com a profe en aquest cas, del taller de conserves, com vaig explicar aquí. Novament, com he dit, vaig tutoritzar un taller, en aquest cas, de cuina grega. La meva humil experiència en aquesta cuina mediterrània, fruit de la temporada que vaig treballar en un restaurant grec i del viatge fet al país hel·lènic, em va permetre gaudir d'una sessió molt agradable amb uns alumnes del tot eficients i contents. Res millor, gaudir de la gent que s'ho passa bé cuinant, ajudant, compartint... aquí teniu un resum fotogràfic de la sessió. Val a dir que, després de cuinar, vam tastar tots els plats. Això és el premi més gratificant. L'estrella de la tarda va ser l'spanakopita, que va encantar a tothom!! Bé, a gairebé... he he he, el Salvador, que també ens va acompanyar al taller, prefereix l'hummus... hi hi hi.
MEZZÉS (ENTRANTS FREDS)
Tzatziki
Melitzanosalata
Hummus
ENTRANT CALENT
Spanakopita
POSTRES
Galaktoboureko
Com sempre un plaer tenir-te a l'Espai Cuina'm!!!
ResponEliminaUn munt de coneixements (i sabors) ben repartits!!
ResponEliminaPetons!!
Cuina d'emergencia
Tot té molt bona pinta Marina, son uns plats molt bons.
ResponEliminaPetons.
wowww que xulo!! us ho devieu passar pipa! la foto ho diu tot! petons
ResponEliminaDespués de aprender viene mi momento favorito, la degustación ummm.. Todo los platos tienen muy buena pinta, seguro que disfrutaron muchísimo.
ResponEliminaSaludos!