divendres, 4 de desembre del 2015

Conill macerat a la cassola amb patates violeta i carxofes en conserva


Avui us presento una de les darreres cassoles que he cuinat a casa, menys freqüents ara que no pas fa un any, ja que amb una filla petita sempre és més difícil trobar el temps per cuinar, sempre hi ha prioritats. Però, de tan en tan, quan un té temps i s'hi posa, pot fer cosetes tan bones com aquesta que ara us explico. 

El secret d'aquesta cassoleta és que el conill està prèviament macerat a l'estil oriental, ja us indico com a continuació. I l'altre secret és que les carxofes no són naturals, sinó en conserva. Aquest és un dels productes que vam rebre a casa de la casa Espinaler, i que a mi m'han agradat, sobretot, perquè no són gens envinagrades, són al natural, fet que permet barrejar-les amb altres ingredients, com és el cas.

Ingredients:
1/2 conill
salsa teriyaki
oli de sèsam
canyella
mel
pebre negre
patates violeta
carxofes al natural d'Espinaler
1 ceba seca


El que fem primer és posar a macerar el conill amb la salsa teriyaki (dues cullerades soperes), l'oli de sèsam (una cullerada de cafè), sal i oli, dues cullerades de mel, uns granets de pebre negre en gra i una branca de canyella. Ho deixem macerar durant unes dues hores. 

A continuació, tallerm la ceba a la brunoise i la saltem a la cassola amb oli i sal. Mentrestant, pelem les patates violeta i la fem a daus. Retirem la ceba de la cassola.


Ara, enrossim el conill. Tornem a afegir la ceba i també incorporem les carxofes en conserva al natural. Afegim una mica d'aigua perquè la salsa del conill no se'ns enganxi al fons.


Finalment, afegirem les patates, que prèviament hem bullit amb aigua abundant i sal.


Apaguem el foc i ja ho podem servir! Amb salseta inclosa.






3 comentaris:

  1. Fa molt bona pinta!! Justament avui he comprat creïlles violeta. Tinc molta curiositat de saber quin gust fan.

    ResponElimina
  2. Queda molt vistos, i ha de ser bonissim! Petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...