dimecres, 21 de setembre del 2016

Coca de poma i xocolates (blanca i negra)

 Avui us presento una coca ben fàcil de presentar i prou gustosa. Aquesta proposta té un motiu, i és que des d'aquest any, la nostra filla ja menja sola a l'escola. M'explico, durant tot l'any passat, l'Arlet esmorzava a la llar d'infants però les mestres li preparaven l'esmorzar de papilles. Enguany, però, això ha canviat. Ara ja sap menjar tota sola, i això d'estimular l'autonomia és una cosa que no ve sola, sinó que s'ha d'acompanyar a tot arreu, tan a casa com a l'escola. Per sort, tenim una nena molt gurmet i mai hem hagut de patir perquè mengés, i força, de tot el que s'ha posat a taula. Així que tampoc no ha estat cap problema per ella, i de retruc per nosaltres, preparar-li esmorzars sòlids i més consistents, com un entrepà, uns trossos de fruita, un pastisset o una coca com la d'avui, que ens han xivat al cole, li ha agradat tan que no n'ha deixat gens. I, és clar, per no ser menys, a casa també n'hem menjat la Lara, el Manel i jo mateixa. Esmorzar per a tothom!

Ingredients
1 làmina de pasta de full
Xocolata negra fondant
Xocolata blanca fondant
poma
sucre morè
 Canyella en pols


Els que fem primer és treure el corde les pomes, pelar-la i laminar-la. Seguim, punxant la làmina de pasta de full amb una forquilla. Seguidament, posem a fondre la xocolata negra fondant al microones (la quantitat que podeu posar de xocolata dependrà de com us agradi la xocolata al pastís) i l'escampeu per sobre la làmina de pasta de full. 

A continuació, ratllem la xocolata blanca i la repartim per sobre la xocolata negra. Cobrim el pastís amb la poma laminada.


Ho arrodonim empolsinant sucre morè per sobre i una mica de canyella. Ho coem al forn durnat uns 35-40 minuts a 170 ºC. I ja ho tenim a punt! La podem consumir calenta o, com vam fer nosaltres, l'endemà per esmorzar! Ja em direu, ja...!

 

 

7 comentaris:

  1. L'Arlet si que sap, i molt, ja crec que té bon gust, es que veient la coca ja em menjaría jo un bon troç també.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Això si que és una SRa. coca...Serveix per revetlles i tot...Me la guardo.

    ResponElimina
  3. Qué bé que ja mengi sola!! Segur que us facilita molt les coses... La pasta de full la veritat es que soluciona tant les coses que es un gust, agafes qualsevol fruita, una mica de xocolata o alguna especia i ja tens un postre de los més bo i versàtil! Quina bona pinta!

    ResponElimina
  4. Veient la pinta que té no m'extranya que l'arlet no en deixés ni una engruna.
    Petons

    ResponElimina
  5. El hojaldre es una gran ayuda para estas cocas, muy buena con estas combinacion.
    petons

    ResponElimina
  6. Quin goig com creixen!!! I si són bones menjadores encara més.
    Un bon esmorzar aquesta coca.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  7. Quin goig com creixen!!! I si són bones menjadores encara més.
    Un bon esmorzar aquesta coca.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...