dimarts, 25 de juliol del 2017

Croquetes amb arrebossat cruixent

 A casa ens agraden les croquetes. De casa i de fora de casa, si estan ben fetes, és clar. Gustoses, sense que la beixamel emmascari, i cruixents, calentes o mig fredes, i especiades, si pot ser. Sovint, quan hem menjat pollastre a l'ast de diumenge, ens n'ha sobrat i, l'endemà, o el Manel o jo hem fet croquetes per aprofitar-lo. Quan l'hem comprat ben empebrat, això s'ha notat al gust de les croquetes, i ens hi agrada. Però aquest cop no era amb pebre, però si que gustós, el pollastre. I hem aprofitat que ens va sobrar ben bé un pit i mig per a fer aquestes croquetes que us explico, i que tenen la característica d'haver estat arrebossades amb cereals de blat de moro, que han fet que fossin ben cruixents (similar al panko japonès que s'ha posat tan de moda).

Ingredients:
Pollastre a l'ast
Pastanaga
Ceba
Pebre negre i sal
Farina i llet
Per l'arrebossat: farina, ou batut i flocs de blat de moro torrat


El que heu de fer es tallar a la concassé la cebai la pastanaga i saltejar-la amb sal i pebre fins que siguin rosses. A continuació, esmicolem el pollastre i l'afegim a les verdures. Seguim remenant.


Ara, hi empolsinem una mica de farina per sobre (no gaire, perquè ja veureu que el mateix pollastre esn espesseix suficientment la farsa). Acompanyem la farina amb una mica de llet, fent una falsa beixamel, i remenem bé tots els ingredients. Triturem una mica amb la batedora perquè a la croqueta no s'hi trobin trossos grossos, i deixem reposar la massa en un bol mig o un dia sencer, a la nevera, i tapada amb un film. 


Un cop reposada la massa, farem la forma de les croquetes i les arrebossarem. Primer, amb farina, despreés, amb ou, finalment, amb flocs de blat de moro esmicolats. I coem les croquetes amb oli abundant i molt calent. I ja ho tenim a punt! Podeu acompanyar les croquetes amb unes verduretes a la planxa, com he fet jo. Què me'n dieu?






4 comentaris:

  1. Si alguna vegada m'ha sobrat pollastre a l'ast també he fet croquetes.
    Amb el arrebossat tan cruixent han de ser un vici, deus voler que no s'acabin, molt bones.
    Petons,

    ResponElimina
  2. Jo, quan em sobra pollastre a l'ast... no me'n sobra per que fins i tot fred de la nevera mel menjo tant que m'agrada :D. Alguna vegada però, que he aconseguit resistir n'he fet també croquetes i queden ben bones!. Bona idea lo dels flocs de blat per a l'arrebossat. Jo alguna vegada ho he fet amb flocs d'avena passats pel forn i també queda força bé. Petons!!

    ResponElimina
  3. Quina pinta que tenen aquestes croquetes!!!!!
    de vegades fa mandra posarnos a fer croquetes, però despres, el resultat...
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Tapa'T De Tapes: Croquetes Amb Arrebossat Cruixent >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Tapa'T De Tapes: Croquetes Amb Arrebossat Cruixent >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Tapa'T De Tapes: Croquetes Amb Arrebossat Cruixent >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK 82

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...