Després de l'entrada d'ahir, on us vaig parlar de la Fira del Bolet i les herbes remeieres de Castellterçol avui voldria mostrar-vos el dinar que vam fer amb els productes que hi vàrem comprar. Un dinar senzill, sense massa disfressa, però que va resultar ser de gran qualitat.
Ceps laminats amb oli, sal i pebre
Amanida verda amb farigola llimonera (que vam comprar a la fira i que té un gust sorprenent)
Llonguet acabat de fer sucat amb tomàqueti regat amb oli d'oliva verge extra
Botifarra negra i botifarra crua amb barreja de bolets saltejats.
I també aprofito per convidar-vos al curs que organitzen el Narcís i la Núria, del blog Pa amb oli i xocolata. Em tindreu a mi de profe. Animeu-vos!!!
aiiii m'agrada toot!!! i aixo que acabo d'esmorzar....la farigola llimonera fa temps que em pica el nas de curiositat, el pa és bonissim i el plat de botifarra amb els bolets...un escàndol! menú 10! petons
ResponEliminaGràcies guapa! La farigola llimonera és boníssima! A mi em va agradar descobrir-la. Petons
EliminaA mi també m'agrada tot, com a la Roser!! :D
ResponEliminacaray¡¡ me lo como todo todoooooooooooo
ResponEliminapeto
ha ha ha! No en va quedar, Miquel!
EliminaNyaaaam!!! Quina bona pinta que fa tot. Una bona manera de començar la setmana, sí senyor! Gràcies per compartir aquestes delicies. Petonets.
ResponEliminaDe res, Joel! Encantada!
EliminaOstre Marina , quin dinar més bó . Jo també t'agafria una mica de tot.
ResponEliminapetons
Ho va ser, de bo, i tant! Petons, Quima.
EliminaA mi també m’agrada tot, en vull una miqueta de cada porfaaaaaaaa
ResponEliminaPetons
...moltes coses bones...però em quedo amb l'amanideta....que la fas com m'agraden a mi !
ResponEliminaAmb envinagrats? Bons, bons... Gràcies per la visita.
EliminaPara la proxima nos invitas!!!! jejejej Que yo me lo como todo ;)
ResponEliminaQUe bien lo del curso!!
Rosel
A veure si t'animes!
EliminaUn menú senzill però boníssim!
ResponEliminaQue vagi mot bé el curs, quin luxe tenir-te de profe ! ;)
Gràcies Gemma! Si t'animes ja ho saps!
EliminaSi senyor Marina, de vegades no cal complicar-se la vida...un dinar excel·lent!!!!!!!!!!!
ResponEliminaGràcies Sandra!
Eliminauna delicia sensilla i gustosa
ResponEliminaHola Marina potser ho vas dir això de la fira i no me'n vaig enterar. Segur que hi haguessim anat. No vem fer res especial
ResponEliminaoh... doncs quina llàstima! No ho vaig anunciar, perquè va sortir una mica improvisat. El proper dia hi penso!!!
EliminaNo havia vist mai els ceps laminats. M'ha cridat l'atenció però el pa amb tomàquet, la botifarra i els bolets hummm!
ResponEliminaEls ceps laminats són una delícia. Proveu-ho i ja veureu! Petons
EliminaAla! sí que et vas firar sí. Què bo tot, quina gana m'ha agafat!
ResponEliminaHa ha ha! Bo, boníssim!
EliminaMarina,un dinar senzill i boníssim !!!!
ResponEliminaGràcies Ramon!
EliminaQuin bon dinar he fet. No em facis triar perque no puc, vull una mica de cada.
ResponEliminaQuina profe més simpàtica tindràn els asistens al curs organitzat per la Núria i el Narcís.
Petons.
He he he... a veure si t'animes, Ana!
EliminaMare meva, quin menu de luxe!
ResponEliminaun dinar magnífic, ideal per a compartir amb algú molt, molt especial, que sap valorar les coses senzilles i de veritat.
ResponEliminaAixò ho dius per tu...?
Eliminaho dic per mi, sí, per la sort que tinc d'haver trobat algú així
Elimina