dilluns, 5 de novembre del 2012

Després de l'entrada d'ahir, on us vaig parlar de la Fira del Bolet i les herbes remeieres de Castellterçol avui voldria mostrar-vos el dinar que vam fer amb els productes que hi vàrem comprar. Un dinar senzill, sense massa disfressa, però que va resultar ser de gran qualitat.

Ceps laminats amb oli, sal i pebre

Amanida verda amb farigola llimonera (que vam comprar a la fira i que té un gust sorprenent)

Llonguet acabat de fer sucat amb tomàqueti regat amb oli d'oliva verge extra

Botifarra negra i botifarra crua amb barreja de bolets saltejats.

I també aprofito per convidar-vos al curs que organitzen el Narcís i la Núria, del blog Pa amb oli i xocolata. Em tindreu a mi de profe. Animeu-vos!!! 










33 comentaris:

  1. aiiii m'agrada toot!!! i aixo que acabo d'esmorzar....la farigola llimonera fa temps que em pica el nas de curiositat, el pa és bonissim i el plat de botifarra amb els bolets...un escàndol! menú 10! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! La farigola llimonera és boníssima! A mi em va agradar descobrir-la. Petons

      Elimina
  2. A mi també m'agrada tot, com a la Roser!! :D

    ResponElimina
  3. caray¡¡ me lo como todo todoooooooooooo
    peto

    ResponElimina
  4. Nyaaaam!!! Quina bona pinta que fa tot. Una bona manera de començar la setmana, sí senyor! Gràcies per compartir aquestes delicies. Petonets.

    ResponElimina
  5. Ostre Marina , quin dinar més bó . Jo també t'agafria una mica de tot.
    petons

    ResponElimina
  6. A mi també m’agrada tot, en vull una miqueta de cada porfaaaaaaaa
    Petons

    ResponElimina
  7. ...moltes coses bones...però em quedo amb l'amanideta....que la fas com m'agraden a mi !

    ResponElimina
  8. Para la proxima nos invitas!!!! jejejej Que yo me lo como todo ;)
    QUe bien lo del curso!!
    Rosel

    ResponElimina
  9. Un menú senzill però boníssim!
    Que vagi mot bé el curs, quin luxe tenir-te de profe ! ;)

    ResponElimina
  10. Si senyor Marina, de vegades no cal complicar-se la vida...un dinar excel·lent!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  11. Hola Marina potser ho vas dir això de la fira i no me'n vaig enterar. Segur que hi haguessim anat. No vem fer res especial

    ResponElimina
    Respostes
    1. oh... doncs quina llàstima! No ho vaig anunciar, perquè va sortir una mica improvisat. El proper dia hi penso!!!

      Elimina
  12. No havia vist mai els ceps laminats. M'ha cridat l'atenció però el pa amb tomàquet, la botifarra i els bolets hummm!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els ceps laminats són una delícia. Proveu-ho i ja veureu! Petons

      Elimina
  13. Ala! sí que et vas firar sí. Què bo tot, quina gana m'ha agafat!

    ResponElimina
  14. Marina,un dinar senzill i boníssim !!!!

    ResponElimina
  15. Quin bon dinar he fet. No em facis triar perque no puc, vull una mica de cada.
    Quina profe més simpàtica tindràn els asistens al curs organitzat per la Núria i el Narcís.
    Petons.

    ResponElimina
  16. Mare meva, quin menu de luxe!

    ResponElimina
  17. un dinar magnífic, ideal per a compartir amb algú molt, molt especial, que sap valorar les coses senzilles i de veritat.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...