Aquestes postres d'avui ens les van servir per primera vegada uns amic i, des de la primera mossegada, ens van convèncer. Des d'aleshores, l'hem repetit sovint, sobretot, quan tenim una pinya sencera a la nevera que ha sortit prou bona. I també l'hem tunejat substituïnt la llima per llimona, que gairebé ens agada més. Us l'explico, tot i que és tan i tan fàcil que gairebé fa riure... he he. El resultat és espectacular, ho descobrireu!
Aquesta recepta ens va molt bé ja que la pinya ens ajuda a desgreixar l'estómac d'aquests dies de Carnaval i d'excessos...i és boníssima, a més a més!!!
Ingredients:
Pinya natural (sobretot, que no sigui de llauna)
pell de llima ratllada (o pell de llimona)
mel
Comencem filatejant la pinya, ben fina. I fem una primera capa en un plat de la pijnya, al fons, i la mel i la llima per sobre. A més, hi afegiu un raig del suc de la mateixa fruita, que hi queda molt bé i fa que quedi més sucosa i agafi més el gust del cítric.
Fem una segona capa de pinya, llima i mel. I així fins que esgotem la pinya. Ho deixem macerar un parell d'hores a la nevera... i llestos!
I si voleu una altra versió, aquí us deixo la de taronja, avellanes i mel.
ummmm, que bo, aquesta me l´apunto, sobretot, per el que tu dies, desgrasar...ideal per els esmorzars de dilluns, despres dels caps de setmana ....je je je je ..un petonas
ResponEliminaI tant! Boníssim
Eliminauna buena combinacion Marina yo lo hago asi tambien con la naranja y le añado aceite de oliva virgen extra y sal maldón
ResponEliminaHoy mi entrada te gustara
peto
Amb taronja també és boníssim, oi? Jo hi poso ametlles picades.
Eliminaostres això si que es un postre saludable i original!! acostumo a menjar o fer el carpaccio amb crema pastissera, toma ya!! jajaj m'enduc la teva propsta! petons
ResponEliminadoncs vinga!
EliminaSenzill, sa, boníssim i una combinació que queda bona segur.
ResponEliminaQuè més podem demanar a unes postres? :)
A mi són les que més m'agraden, sí.
Eliminanunca se me hubiera ocurrido esta combinación, y tiene que estar muy rica, me la apunto! bicos
ResponEliminaPruébalo, me dices!
EliminaUnes postres excel·lents! i molt sanes!!
ResponEliminajo faig el mateix amb els taronges... que bo!
ResponEliminaJo quasi. A les de taronja hi poso avellanes també
EliminaBarrufa, i permet rajolí de rom o similar no? :D
ResponEliminaFaltaria més! ;-))
EliminaDe ben segur que ha d'estar molt bona!
ResponEliminaLes receptes fàcils també poden ser bones! i aquesta n'és un bon exemple!
ptns!!
En la senzillesa de la recepta, moltes vegades, s'hi troba l'excel·lència i l'èxit! La provarem segur!
ResponEliminaUna abraçada
Totalment cert. Ja em diràs si us agrada!
Eliminaaquestes postres si que son saludable . M'encanta la pinya , així que segur que ho probo.
ResponEliminaPetons
Doncs ja em diràs, Quima!
EliminaDoncs m´agrada, per fer unes postres de fruita diferents! Petons
ResponEliminaSí, queden diferents!
Eliminamuy rico y ligero, la lima me gusta con todo, por algo soy llimaverda, bsts
ResponEliminaClaro...! Ideal para tí, Reme! he he.
EliminaQuè bones aquestes receptes fresques i sanes... qua les llegeixes ja les agraeix l'estómac i tot. M'agrada molt el punt de la llima. I tot i que a vegades ens fa cosa publicar receptes més senzilles trob que hem de reivindicar-les. Sempre són una bona guia per tots, un punt de partida. Gràcies!
ResponEliminai tant! Gràcies a tu.
EliminaOstres tu! no he provat mai la pinya amb mel...Crec que això engreixa oi??? ;-D
ResponEliminaQuè va... tu prova-ho i ja em diràs!
EliminaMarina,
ResponEliminaProva de regar el carpaccio amb Gran Marnier i sucre i ja em diràs...
Amb mel no l'he feta mai.
Feliç setmana parella.
Nani
Doncs ho provaré, Nani! Segur que hi ha de quedar molt bé, el Gran Marnier... recorda la taronja! Gràcies!
EliminaTinc una mel, boníssima, artesana, del Pallars, que em vendra molt bé per aquesta pinya
ResponEliminaCaram, les mels del pirineu sí que són bones!! Petons
EliminaOstres! ha de quedar força bo! Ho poso a la llista de coses urgents per probar! :)
ResponEliminaAbrazotes.
ok! Ja em diràs, Amadeu!
EliminaOh, Déu meu!! Desconeixíem aquesta combinació, però si ens encanten tots els ingredients per separat... la mescla deu ser la bomba!!!
ResponEliminaGràcies Marina per una fantàstica recepta més.
Ep, aquesta queda anotada.
ResponEliminaNo sóc massa de postres, però a la pinya natural, pel que dius que a més ajuda a desgreixar, no hi dic mai que no.
Salutacions.
Manel
Dejémoslo en que tiene pinta de estar de vicio.
ResponEliminaCon cariño desde Waterbridge.
-Andy-