Després dels brunyols d'ahir... cal fer bondat i posar una mica d'ordre a la dieta. Per això avui us proposo aquesta crema deliciosa, que no per senzilla és menys bona que una altra més complexe. Jugo amb dos colors, que són els que més m'agraden: el taronja, en primer lloc, i el verd, segon en el rànquing de colors preferits, he he. La cosa curiosa d'aquesta crema és, deixant de banda els colors, que no es bull amb aigua sinó amb llet!. És molt i molt fàcil de fer i ve de gust, en dies freds i plujosos com els d'aquests dies:
Ingredients (per a dues persones):
Espinacs frescos trossejats
1 patata (prèviament bullida)
2 gots de llet semidesnatada
1 pessic de sal
formatge parmesà en pols
1 pastanaga
Comencem a preparar aquesta crema bullint una o dues patates amb pell, depenent de si voleu la crema més o menys espessa. A continuació, agafeu els espinacs, els fiqueu dins un cassó i també hi poseu la patata pelada i trossejada, la llet i un pessic de sal. Enceneu el foc i que bulli durant 5 minuts. Com que la patata ja és cuita, els espinacs podran coure menys estona, conservant més bé les seves vitamines i minerals.
Un cop sigui calent, ho traieu del foc i ho bateu bé.
Mentresant, preparem uns cruixents de pastanaga. Pelem la pastanaga amb un pelador, en forma de tires fines. I les agafem i saltegem una mica amb oli i sal a la paella.
Finalment, presentem el plat. Al fons, la crema d'espinacs. A sobre, el formatge ratllat i la pastanaga cruixent. Ho servim ben calent i... a gaudir de la verdura!!
Bon cap de setmana!
Quina bona pinta!
ResponEliminaNo va gens malament una mica de verd de tant en tant.
Petons!!
Aquesta cremeta amb parmesà te que ser una delícia!!! Bona proposta saludable. petons
ResponEliminaMarina que bueno ,he de probarlo . Me ha costado mucho entrar a tu bloc y los seguidores no te salen al menos yo no los veo.
ResponEliminaUn abrazo.
Pues que raro, nadie me ha dicho nada que no pudiera... yo sí los veo, los seguidores. A ver si se arregla, me alegra mucho verte por aquí!
EliminaBesos.
Disculpeu que em posi a la conversa, però podria ser que aquesta noia tingues activat a la seva barra de direccions un filtre ActiveX? A mi em va passar, el vaig desactivar i solucionat. Excuseu la intromisió i bona nit.
EliminaGràcies Mercè. Ara li dic, a veure si és això. Ha anat molt bé el teu consell! Petons i bona nit
EliminaD'acord, toca cuidar-se. Però demà tornem amb els bunyols, eh? Bon cap de setmana!
ResponEliminaNo sóc gaire d'espinacs, però m'obligo una mica a menjar verdures, sobretot en forma de crema (m'ajuda a menjar-ne més...). La recepta té una pinta increïble, Marina, però deixa'm dir-te que la foto del plat final m'ha encantat!!! Quins colors!!!
ResponEliminaManel
He complementat les cremes amb bolets, ou, cuixot i algunes coses més, però amb pestenegó i parmesà mai, ho hauré de provar. Fer-ho amb llet també serà una novetat.
ResponEliminaBon cap de setmana!
Amb cremetes així, tan ben presentades, encara m'acabaria agradant la verdura (cosa moooolt difícil)!!! Una abraçada Marina i molt bon cap de setmana!!!
ResponEliminaUna bona crema i ben sana
ResponEliminaMolt bon cap de setmana
Peto
Quina cremeta més original, me l'apunto per provar a casa, em sembla que ens agradarà molt!
ResponEliminaQuin verd més preciós! M'encanta la proposta. Bon cap de setmana
ResponEliminaM'encanten aquests colors, queda un plat la mar de maco i com que ahir havien tants brunyols avui toca verdura, que després passa el que passa, arriba la calor i ens adonem de tot el que hem menjat.
ResponEliminaPetons.
genial!!! una crema sana, deliciosa amb una guarnició de 10! genial! petons
ResponEliminaUna crema boníssima! té una pinta estupenda!
ResponEliminapetons
Una recepta boníssima i plenament recomanable per als orfes del colesterol :D
ResponEliminaMarina avui si ya els veig. Petons.
ResponEliminaDoncs si Marina! ja convé fer una mica de bondat de tant en quant!jeje!!
ResponEliminaEls colors són impactants i ben vius! i si a més son els teus preferits, més a gust que tu deuries menjar!jeje!!
ptns!!
Una crema bonisima I ben sana.
ResponEliminaPetons
Queda un color preciós, amb el verd i el taronja. Ben bona ha de ser i ben maca a la vista.
ResponEliminaAquestes són les que ami m´agraden!!!...espero el tàper a Sabadell...
ResponEliminalas hice el otro dia y la verdad q esta riquisima y sobretodo tiene un color bien chulo.
ResponEliminasaluods
Un dia vaig fer una crema d'espinacs però em va quedar massa forta de gust... Potser es tracta de fer-la d'aquesta manera! Ho faré segur i ja t'explicaré!
ResponEliminaQue bona i lleugera, la presentació queda molt bé.
ResponEliminaUna abraçada