Per contrarestar el dia gris i pujós que fa avui al Vallès, us proposo una mica de color. Avui us explico una recepta facilíssima i molt bona que podreu fer a casa perfectament sense perdre-hi gaire temps.
Ingredients:
1 iogurt natural sense sucre bio
vainilla natural en pols
Crumble (explicat aquí, però sense el cacau)
Fruits silvestres o melmelada a escollir
Comencem barrejant els ingredients del crumble i els posem al forn. Traiem el resultat cruixent al cap de cinc minuts.
Mentre esperem que el crumble s'acabi de refredar, preprarem el iogurt barrejant la base làctica amb la vainilla. El fet de posar-hi vainilla ens permet no posar-hi sucre, ja que la vainilla ens remet al dolç i el nostre paladar queda enganyat!! (positivament per la nostra salut, he he)
Després, muntarem el iogurt. Agafarem un recipient de vidre. A la base hi posarem els fruits vermells o la melmelada. A sobre, un parell o tres cullerades de iogurt.
I per sobre, hi disposarem el crumble.
I ja el tindrem a punt. Amb un iogurt podrem obtenir dues racions d'aquestes postres.
uau, quina pinta!!!!
ResponEliminaUn postre para disfrutar, qué rico!! Un abrazo, Clara.
ResponEliminaque bueno! puedo meter la cuchara? que ganas !! bicos
ResponEliminadesde luego este mejor este yogur que el día que tenemos hoy
ResponEliminapeto
Que senzillet sembla, i quina bona pinta que fa! I a més amb vainilla, que m'encanta!
ResponEliminaLa vainilla em xifla...i aquest iogurt és d´allò més encisador. I ja ho pots ben dir: quin dia al Vallès! ;-D
ResponEliminaquines postres mes fàcils i bones! m'ho tindre que anotar, merci per la idea. petons
ResponEliminaMmmmmm... que bo Marina! M'agrada moltíssim el iogurt, en menjo 2-3 al dia i últimament m'agrada molt fer-ne de casolans, així que aquests, de vainilla, els hauré de provar! Aquesta combinació de gustos ha d'estar boníssima :)
ResponEliminaUna abraçada!
Veig que t'has aficionat al crumble, ej? je je je... no m'estranya, perquè és de les coses de pastisseria més senzilles i més versàtils que conec!
ResponEliminaHummmmmmmmmmm idla per alegrar aquest diagris que fa avui.
ResponEliminapetons
Quina bona pinta que fa! el iogurt lliga amb gairebé totes les melmelades!!
ResponEliminaMarina esto hace que salga el arcoiris, qué rico!!!! bsts
ResponEliminaQue bo, que rapid i que facil!!!!
ResponEliminapetos.
Chus
hummmmm que bo
ResponEliminaQué bo i quina aparença més bonica!!! Aquest postre ho té tot, i a més, és força saludable!!! Com sempre, molt i molt bé Marina!!!
ResponEliminaMarina, esto no es un iogur, esto es un postre delicioso y cmpleto
ResponEliminaostres! el meu postre perfecte!! saps, quan menjo iogurt acostumo a acompanyar-lo de mermelada i cereals! aqui ho tinc tot ajuntat ja! bona idea! petons
ResponEliminaQue bo Marina!!! Una manera molt original de menjar els iogurts que ronden per la nevera!!!
ResponEliminaFàcil i deliciós. No se li pot demanar res más a un postre
ResponEliminaJo també vull un iogurt com aquest!! Petons
ResponEliminaAixò té una pinta espectacular!!!!! Mmmm!!!!
ResponEliminaUna manera fantàstica de fer d'un "simple" iogurt, unes postres espectaculars!
ResponEliminaMarta