Enguany tornarem a fer panellets. Els de sempre o, si més no, els que nosaltres hem fet cada any a casa, que són el que porten patata o moniatos. Ja ho sé que molts de vosaltres, i sobretot els pastissers, només fareu servir l'ametlla, però pels qui no som gaire amants del massapà com jo, l'opció de la fècula ens hi agrada, als panellets. D'aquí a uns dies també us ensenyaré uns dolços de la castanyada, que no són panellets perquè d'aquests ja en tenia publicats al blog d'altres anys. Aixì dóncs que avui us en deixo els enllaços, per si teniu ganes de fer-los. Hi trobareu una versió més divertida i una altra més clàssica. Espero que us agradin!
vaya pintaza q tienen no???? pueden estar mas ricos los panellets??? estos q has hecho variados y de calidad tienen q star bien ricos
ResponEliminaM'encanten els panellets amb forma de bolet...molt originals i adequats a aquesta època boletaire de l'any! Una abraçada Marina!
ResponEliminaMoníssims!!!!
ResponEliminaJa tornen el panellets i que bons!!!!!
ResponEliminaJo tampoc sóc molt fan del massapà, però algun panellet cada any si que m'agrda provar. Els de codonyat són els meus preferits, què bons!
ResponEliminaA mi també m'agrada posar-hi patata o moniato, tot i que aquest any vaig amb retard i fins dijous no els podré fer. Molt bonics aquests amb forma de bolet, Marina. I els de pinyons i codonyat tenen un aspecte deliciós. Petons.
ResponEliminaA mi m'agraden igual amb fècula o sense ella i a casa la varietat que més ens agrada es la de pinyons seguida de la de codonyat.
ResponEliminaPetons.
Amb patat sempre queden una mica menys dolços. oi?
ResponEliminaTot i que amb la calor d'aquest any, no sé jo si menjarem gaires castanyes i panellets...
Aquest format del panellets, m’agrada’t molt, així canviem una mica !!
ResponEliminaPetons
Que boooons!!! Jo sóc molt clàssica en aquest aspecto i sempre tiro cap als de pinyons ejeje, però tots fan una pinta boníssima! Petonets
ResponEliminaDignes de pastisseria!! Quines ganes que m'han vingut de que sigui ja cap de setmana, estigui per Catalunya i fem la castanyada!!
ResponEliminaUna abraçada des de Vitoria!!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
Quin festival! ja tinc ganes de menjar-ne.
ResponEliminaCal divertir-se!
ResponEliminaahhhh, els de codonyat són els meus prefes! m'encanten! llàstima els efectes secundaris que tenen, entre la fibra del codony i de l'ametlla, si no... un dia sencer menjant-ne
ResponElimina