Si quan comencen els dilluns esteu desanimats o ennyorats o, fins i tot, enrabiats, perquè el cap de setmana s'ha tornat a acabar, i us en feu creus, del perquè dura taaan poc... doncs us proposo una solució per pal·liar la sensació de disgust, endolcir el matí amb una bona ferradura com aquesta! No és gens difícil de fer, només una mica entretinguda de muntar, tot i que si us agraden les manualitats això serà bufar i fer ampolles.
A nivell d'ingredients, no cal tenir cap producte especial i els que necessitareu es troben fàcilment al mercat.
Ingredients:
Pasta de full
cabell d'àngel
crocant d'ametlla
sucre llustre
2 c. d'aigua
1 ou
Comencem a preparar la ferradura estirant la pasta de full. La farcim amb una tira de cabell d'àngel. Batem un ou i pintem els extrems de la pasta de full, de llarg a llarg, i dobleguem la massa. L'ou ens permet que segelli bé.
Un cop la tenim tancata pels extrems, de llarg a llarg, premsem amb l'ajut d'una eina, perquè no se'ns escapi el farcit. A continuació, comenem a marcar uns talls amb un ganivet, com si féssim una girnalda. Un cop tenim la massa plena de talls, de llarg a llarg, l'agafem per un extrem i comencem a donar-hi forma de cercle. En acabat, tanquem també els extrems estrets, doblegant la massa cap endins. Així:
Tornem a premsar la massa amb l'eina, perquè el farcit no s'escapi per cap forat. Després, pintem la massa amb ou perquè se'ns hi enganxi bé el crocant, que posem a continuació. Finalment, incorporem també una mica de sucre de terròs, que aconseguim desfent sucre llustre amb aigua.
Enfornem a 200 ºC durant uns 15 minuts.
I la traiem del forn. La deixem refredar i ja la tenim a punt per menjar. Ens aguanta ben bé fins l'endemà, o sigui que tenim esmorzar per dos dies!
Que booooooo !! Es que la pasta de full amb cabell d’àngel amb perd, t’ha quedat fantàstic.
ResponEliminaPetons
qué bo i fàcil!! el blog super xuli!! :D
ResponEliminahttp://ideascadoca.blogspot.com.es/
Una de las pastas favoritas de mi infancia, esto no puedo dejarlo escapar jeje. Besos!
ResponEliminaAna
Què bo!
ResponEliminaLa pasta de full amb cabell d'angel m'encanta!
ResponEliminaI la forma de ferradura t'ha quedat perfecta!
ostras una de mis pastas favoritas cuando era joven¡¡Deliciosa
ResponEliminabona setmana
Doncs jo quan arriba el dilluns, el que penso per alegrar-me una mica és que 'només' queden quatre dies pel divendres, jajaja!
ResponEliminaPerò alegrar-te la setmana amb una ferradura tan bona com aquesta, tampoc és mala idea, no?
Petons!
Amb aquesta ferradura; si que es començar bé el dilluns.
ResponEliminaPetons
Fantàstic, bonissim, m'agrada molt i prenc nota.
ResponEliminaPer postres m'aniria molt be ;-)
Petons
Molt bonica i senzilla de fer, i segur que deliciosa!!! Petons
ResponEliminaBrutal! La faré aquesta setmana! Petons!
ResponEliminaUauuuuuu...soc una fan de aquesta ferradura !!!!las mevas preferidas...i que senzilla ...apuntada queda----graciesssss.
ResponEliminaPetonets.
Mira que ens dona joc la pasta de full!!! posa-hi el què hi posis ens fa quedar super bé, oi? aquesta ferradura és la de la sort!!! petons
ResponEliminaQuina bona pinta, ni a la pastisseria així, ara mateix la provaria :)
ResponEliminaI si no estic ni enrabiada ni enyorada... també les puc fer veritat????
ResponEliminaPTNTS
Dolça
M'ha encantat la teva manera de començar els dilluns! Bona setmana! petns
ResponEliminaOOohh!! Què bonica!!!! I què fàcil de fer!!!!
ResponEliminaBona setmana, Marina!!!
Olga
la veritat es que es una manera taaan bona de començar la setmana amb energia!!! molt bona idea Marina!! a veure si m'animo!! petons
ResponEliminaQuè bo és el cabell d'àngel amb la pasta de full i les ametlles torradetes! Aquest cap de setmana veig que a més d'una li ha vingut de gust la pasta de full, també tinc una recepta pendent amb aquest ingredient. Què caram, els caps de setmana ens hem de mimar una mica, no? Petons.
ResponEliminaQué bonica t'ha quedat Marina, el pas a pas perfecte. M'agrada el cabell d'angel amb la pasta de full, la pròxima vegada en forma de ferradura.
ResponEliminaPetons.
Que delicia Marina, y cada imagen enamora y antoja!
ResponEliminaUn beso enorme.
No només és boníssim per fer desapareixer la sensació que el cap de semana s'ha acabat, sinó que també em recorda la infancia, quan en menjava moltes.
ResponEliminaÉs laboriosa de muntar però el resultat és espectacular.
Petons
Marina, has fet una ferradura super perfecta!! I segur que boníssima! I si la fem amb pasta de full casolana, encara més! ;) Petons
ResponEliminaMarina, t'ha quedat perfecta con tot el que fas, he que es fàcil de fer i lo que son bons.
ResponEliminaUna abraçada!