dilluns, 19 de desembre del 2011

Pollastre al curri amb arròs basmati


L'arròs basmati era, no fa pas gaire temps, un cereal difícil de trobar, que només teníem ocasió de tastar si ens apropàvem en algun restaurant del tipus oriental, exceptuant els xinesos. Avui en dia, l'arròs basmati s'ha posat de moda i el trobem, fins i tot, als supermercats convencionals. És clar que no són iguals els uns, envasats, que els altres, que podem comprar a granel a la botiga de confiança. Un dels casaments que més m'agrada amb aquest tipus d'arròs és el curri, amb els fruits secs. És per això que, aquesta vegada, vaig desmuntar un pit de pollastre en forma de daus, el faig sofregir una mica i hi vaig fer una salsa, a base de ceba, all, pebrot vermell, tomàquet ratllat natural, pebre vermell, cúrcuma, cardamom, bitxo, i és clar, el curri. Tot ben barrejat i cuit durant uns 25 minuts. Finalment, el plat muntat amb el pollastre i l'arròs basmati combinat amb panses i pinyons. El pollastre ben calent, mentre que l'arròs va esperar-se a temperatura ambient.


6 comentaris:

  1. darrerament trobo aquí platets per sucar-hi pa de veritat! amb aquesta barreja d'espècies aquest pollastre ha d'estar boníssim.

    ResponElimina
  2. Així que fas la barreja d'especies i tot? El curri sempre el compro preparat.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Segurament un plat de 10. Només em queda el dubte de si era massa 'picant'... a mí la veritat el bitxo em sembla molt fort. De totes formes, me l'apunto, ya que sempre estic dubtant amb le pollastre.
    Petons variats!!

    ResponElimina
  4. M'encanta el pollastre al curri, però realment la meva versió no porta tantes coses, només el sofregit de ceba! Ah, i m'agrada molt posar-hi poma també! He de provar la teva recepta, és molt complerta.
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. Porta molt ingredients, és veritat... potser perquè sóc una fan de les espècies. És clar que cadascú que se l'adapti a la seva manera! L'objectiu també era evitar la típica-tòpica crema de llet amb curri... petonet a tothom!

    ResponElimina
  6. L’arròs és el complement perfecta per aquest pollastre al curri
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...