En aquest indret, situat al carrer de López Puigcerver de Palamós, s'hi poden trobar plats que fusionen la gastronomia catalàna i asiàtica. D'alguna manera, dues regions que cada cop estan més a prop en tots els sentits. No només de gamba viu aquesta vila marinera! De tant en tant, és bo variar una mica... no? La Salsa és de la mateixa cadena que el Quinze Nits, Crema Canela, Trias, El Pla i algun altre. Cada un d'ells amb el seu estil, però amb el mateix propietari...
Amanida mediterrània amb cuscús, hummus, taramàs, feta i enciams
Sopa de pa amb tomàquet amb granisat d'alfàbrega
Pollastre adobat... amb arròs tailandès
Salmó fumat amb mongetes i salsa Teriyaki
Preu? No es per ser materialista però cal saber si un restaurant està o no dins de la forquilla de possibilitats personals :)
ResponEliminaNooooo... ningú diu que siguis materialista?;-) 25-30 euros per barba, aprox...! És o no és?
ResponEliminaQuins plats més bons! Dues cuines que m'encanten, i trobo que combinen molt bé.
ResponEliminaUna abraçada
Un menú molt abellidor. Salutacions
ResponEliminaHe menjat al QUINZA NITS, i calitat-preu molt, molt bonnna
ResponEliminaAquet estiu el varem provar, molt bé, pero nosaltres solem anar el de la plaça del bus EL VOSTRE LLAR, es de la mateixa cadena, son fabulosus.
ResponEliminaÉs veritat Mamilu! El vostre Llar, com bé dius, també és de la mateixa cadena. I també és molt bo! Qualitat preu excel·lent. Un petonet!
ResponEliminabueno es saberlo Marina por si paso por Palamos
ResponEliminapeto
A aquest sí que hi he estat! I més d'un cop i de dos... He probat tots els plats que has posat excepte el salmó... Aquesta versió no la he tastat ENCARA! Hi ha un restaurant a Girona que es diu el Blanc que em sembla que també és dels mateixos... L'altre dia, per a celebrar l'aniversari, vàrem anar al Trias i, personalment, em sembla que em quedo amb La Salsa...
ResponEliminaI el Fish l'has provat? Val la pena, si t'ha agradat la Salsa!
Ja em diràs el que...
Sí que l'he provat, sí! Més d'una vegada. I el restaurant El Pla també és seu. La meva família viu a palamós i, és clar, els hem anat provant tots... he he. Bons, oi? petons
EliminaAixí que tens arrels palamosines?? És el millor, viure allà... No se si se'm nota però estic molt enyorada... jejeje
EliminaEns veiem per aquí!
Un apunt: em sembla que l'amanida mediterrània no porta taramas... Em sembla que és MElinzanosalata... El Taramas és el bacallà i és una crema de color rosa xiclet... Em sembla recordar que això és crema d'albergínies... S'hi haurà d'anar per a comprovar-ho... jejeje
ResponElimina