Ingredients:
1 pop grosset (si és cru haureu de tenir més paciència)
1 patata bullida
2 fulles de llorer
2 dents d'all
pebre vermell
oli d'oliva verge extra
pebre negre
Sal maldon
El que hem de fer primer és bullir el pop durant una hora, si l'hem agafat cru, com en el nostre cas. Ho vam fer amb dues fulles de llorer i dues dents d'all:
Pop cru
Pop cuit
Després, tallem el pop i bullim i aixafem una patata nova. Els dauets de pop els amanim amb pebre vermell i sal. La patata, l'amanim amb sal, oli i pebre negre.
Finalment, muntem la tapa en un gotet. Col·loquem la patata al fons i, al damunt, un parell o tres de trossets de pop. Ho reguem amb una mica d'oli d'oliva i hi col·loquem un escuradents per a fer-ne més fàcil el tast. Podem preparar molt gots amb un sol pop! O sigui, que solucionem l'aperitiu de família qualsevol dia que calgui.
Mira que "deconstrueixo" el pop a la gallega de mil maneres (m'encanta!!) però aquesta me l'apunto! En breu també publicarem també una tapa de pop! ;)
ResponEliminaPetonets!
Sandra
M´encanta la combinació pop-patata i més si aquesta està amanida com ho has fet.
ResponEliminaquina tapa més xula!!! m'encanta la presentació Marina. petonets
ResponEliminaCaram, caram! Ja m'hi apunto. Saps que no tinc costum de fer-ho amb got i m'agrada.
ResponEliminamolt bona aquesta tapa i en got mes
ResponEliminapeto
El pop amb patates ja m'agrada per si sol, tot i que presentat d'aquesta manera guanya mooolt més!!petons
ResponEliminaUn aperitiu d’allò més bo
ResponEliminaPetons
En tinc una de feta de pop (m'agrada molt) que la menjaré, ai la penjaré, qualsevol dia. Aquesta no té pèrdua!
ResponEliminaNani
Mmmm una variant del pop a la gallega, està boníssim. M'en menjaria 4 gots d'aquest com a mínim.
ResponEliminaUna abraçada
Sóc incapaç de cuinar el pop cru, fa molts anys en vam fer i va quedar dur com una pedra!
ResponEliminaUna tapa xulíssima.
Petons.
kina bona idea, cap a favorits
ResponEliminamolt original.
ResponEliminauna tapa ideal per servir en aquests dies de calor.
Una salutació,
Mercè
www.unestapes.blogspot.com