dimarts, 24 de gener del 2012

Tapa de pop amb patata


Ingredients:
1 pop grosset (si és cru haureu de tenir més paciència)
1 patata bullida
2 fulles de llorer
2 dents d'all
pebre vermell
oli d'oliva verge extra
pebre negre
Sal maldon

El que hem de fer primer és bullir el pop durant una hora, si l'hem agafat cru, com en el nostre cas. Ho vam fer amb dues fulles de llorer i dues dents d'all:

Pop cru

Pop cuit

Després, tallem el pop i bullim i aixafem una patata nova. Els dauets de pop els amanim amb pebre vermell i sal. La patata, l'amanim amb sal, oli i pebre negre.


Finalment, muntem la tapa en un gotet. Col·loquem la patata al fons i, al damunt, un parell o tres de trossets de pop. Ho reguem amb una mica d'oli d'oliva i hi col·loquem un escuradents per a fer-ne més fàcil el tast. Podem preparar molt gots amb un sol pop! O sigui, que solucionem l'aperitiu de família qualsevol dia que calgui.


12 comentaris:

  1. Mira que "deconstrueixo" el pop a la gallega de mil maneres (m'encanta!!) però aquesta me l'apunto! En breu també publicarem també una tapa de pop! ;)
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina
  2. M´encanta la combinació pop-patata i més si aquesta està amanida com ho has fet.

    ResponElimina
  3. quina tapa més xula!!! m'encanta la presentació Marina. petonets

    ResponElimina
  4. Caram, caram! Ja m'hi apunto. Saps que no tinc costum de fer-ho amb got i m'agrada.

    ResponElimina
  5. molt bona aquesta tapa i en got mes
    peto

    ResponElimina
  6. El pop amb patates ja m'agrada per si sol, tot i que presentat d'aquesta manera guanya mooolt més!!petons

    ResponElimina
  7. En tinc una de feta de pop (m'agrada molt) que la menjaré, ai la penjaré, qualsevol dia. Aquesta no té pèrdua!
    Nani

    ResponElimina
  8. Mmmm una variant del pop a la gallega, està boníssim. M'en menjaria 4 gots d'aquest com a mínim.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Sóc incapaç de cuinar el pop cru, fa molts anys en vam fer i va quedar dur com una pedra!
    Una tapa xulíssima.
    Petons.

    ResponElimina
  10. molt original.

    una tapa ideal per servir en aquests dies de calor.

    Una salutació,
    Mercè
    www.unestapes.blogspot.com

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...