divendres, 27 de gener de 2012

Panet de truita de patates amb olivada i carbassó



La truita és una de les elaboracions amb ou més comuna. Funciona pels experts en cuina i també pels mes novells. A més, la truita accepta tota mena de combinacions, tant dolces com salades. Amb patates, amb ceba, espàrrecs, amb carxofes, amb escalivada, amb botifarra, amb tonyina, amb pèsols, amb all i julivert, a la francesa, amb poma, amb xocolata... en fi, que amb la truita se'ns obre un món de possibilitats, tant per farcir-la com per acompanyar-la.

En aquesta ocasió, us proposo una senzilla truita de patates i ceba acompanyada per olivada i carbassó cru, amanit amb oli d'oliva verge extra i sal maldon i empaquetat, tot plegat, dins un panet de pa cruixent. Amb aquesta recepta participo a la proposta de Memòries d'una cuinera d'aquest mes de gener.



9 comentaris:

  1. Quin entrepà més bo i complert! Aquest matí pensava que he de comprar carbassó, ara encara en tinc més ganes.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar al memòries.

    ResponElimina
  2. T'asseguro que ara em menjava aquest entrepà ben a gust!!! moltíssimes gràcie sper participar a Memòries! petonets

    ResponElimina
  3. ummmmmmm, quin entrepà!!!!!!!!!, molt bó, ideal per sopar.

    ResponElimina
  4. Truita amb olivada! Un entrepà de luxe.
    Una abraçada i bon capdesetmana

    ResponElimina
  5. Aquest entrepà me'l menjava jo ara mateix per berenar, però quina pinta!!! M'encanta! Tinc debilitat per la truita de patates...
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. Truita amb olivada, molt bona idea el conjunt deu quedar molt bo.
    Petons

    ResponElimina
  7. Olivada, truita, pa...Passa't pel jutjat a l´hora de l´esmorzar...

    ResponElimina
  8. molt bona aportacion Marina i bons ingredients
    bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...