La truita és una de les elaboracions amb ou més comuna. Funciona pels experts en cuina i també pels mes novells. A més, la truita accepta tota mena de combinacions, tant dolces com salades. Amb patates, amb ceba, espàrrecs, amb carxofes, amb escalivada, amb botifarra, amb tonyina, amb pèsols, amb all i julivert, a la francesa, amb poma, amb xocolata... en fi, que amb la truita se'ns obre un món de possibilitats, tant per farcir-la com per acompanyar-la.
En aquesta ocasió, us proposo una senzilla truita de patates i ceba acompanyada per olivada i carbassó cru, amanit amb oli d'oliva verge extra i sal maldon i empaquetat, tot plegat, dins un panet de pa cruixent. Amb aquesta recepta participo a la proposta de Memòries d'una cuinera d'aquest mes de gener.
Quin entrepà més bo i complert! Aquest matí pensava que he de comprar carbassó, ara encara en tinc més ganes.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar al memòries.
T'asseguro que ara em menjava aquest entrepà ben a gust!!! moltíssimes gràcie sper participar a Memòries! petonets
ResponEliminaummmmmmm, quin entrepà!!!!!!!!!, molt bó, ideal per sopar.
ResponEliminaTruita amb olivada! Un entrepà de luxe.
ResponEliminaUna abraçada i bon capdesetmana
Aquest entrepà me'l menjava jo ara mateix per berenar, però quina pinta!!! M'encanta! Tinc debilitat per la truita de patates...
ResponEliminaPetonets
Sandra
Truita amb olivada, molt bona idea el conjunt deu quedar molt bo.
ResponEliminaPetons
Olivada, truita, pa...Passa't pel jutjat a l´hora de l´esmorzar...
ResponEliminaQuè bo, què bo...
ResponEliminamolt bona aportacion Marina i bons ingredients
ResponEliminabon cap de setmana
peto