dissabte, 11 de febrer del 2012

Cerveses artesanes a Sabadell


Avui ens n'anem cap a les begudes i, en concret, cap a les cerveses. Qui hagi estat o sigui de Sabadell i encara no hagi visitat la Micro Cerveseria us la recomano. És un bar relativament jove on es poden degustar delicioses cerveses elaborades per l'Oriol i el Roger, dos sabadellencs amb ganes de crear cerveses de qualitat i originals, amb el gust més autèntic de la malta, el blat, i d'altres cereals aromatitzats amb llúpol i altres productes.

Aquestes són les cerveses que hi podrem trobar:

Robust Porter: Cervesa negra de sabor torrefacte per la malta negra. És corpulenta i nutritiva, però al mateix temps suau i fàcil de beure.

Coffee Robust Porter: la mateixa cervesa però reforçant l’aroma a cafè amb uns grans de 100% aràbica durant la maduració.

Hefe-weissbier (també weizenbier): Cervesa de blat típica de la regió de Bavària, amb un llevat que recorda aromes de plàtan i clau. De sabor i graduació suaus, adequada per les estacions més caluroses.

Bitter: Com diu el seu nom, és una cervesa amarga, però aromàtica i equilibrada amb les maltes caramelitzades. Derivada originalment de la Pale Ale anglesa (cervesa pàl·lida).

Blonde: Cervesa rossa típica de Bèlgica, dolça i de graduació alcohòlica mitjana-alta. Lleugerament especiada, amb reminiscències a coriandre.

El local és molt autèntic, com pertoca en una cerveseria amb cara i ulls. Ells mateixos s'han encarregat de les obres del local i, a hores d'ara, ja tenen obert tots els dies de la setmana.


La gràcia de la Micro (és així com ja l'anomenen alguns saballuts) és que, al primer pis, es poden contemplar les enormes tines on es fa la fermentació de la cervesa, que després ens ofereixen molt conscientment que cal explicar com i de què es composa cada una.

A la Micro també s'hi ha realitzat ja un curs d'elaboració de cervesa a casa i esperem que en facin més, perquè en aquest terreny cerveser cada cop hi ha més adeptes!

Si voleu visitar-los els trobareu aquí: C/ de l'estrella, 93

8 comentaris:

  1. Interessant tema: la cervesa. I ben fresqueta que bona.
    Això de que sigui artesanal, encara millor.
    Nani

    ResponElimina
  2. Gràcies Marina per la recomanació, si anem per Sabadell, ja saben on anar.

    ResponElimina
  3. Un lloc per tenir en compte! M'encanta que cada vegada hi hagi més llocs amb productes artesanals, la gent té molta empenta!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. No he provat mai la cervessa artesana, deu ser molt dferent i veig que hi ha diferents sabors. Ha de ser un bon lloc per anar.

    ResponElimina
  5. A casa som més de vinet, però no diria que nop a una bona cervesa i la Micro sembla una cerveseria molt interessant!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  6. No la conec, a veure si la veig i la comprarè per provar , te molt bona pinta.
    Petonets-

    ResponElimina
  7. Deu n'hi do amb la Micro de Sabadell. Només falta que organitzi una Oktoberfest!!.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Doncs no hi he anat mai però veient les cervesses que ofereixen me'n venen ganes. La macerada amb cafè ha de ser bona bona eh, aixs com m'agrada la cervessa....
    Petons!!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...