dijous, 19 d’abril del 2012

Presentació del llibre 'Cuina Vallès a taula'

Dimecres a les 7 de la tarda, al restaurant de Can Feu es presentava el llibre 'Cuina Vallès a taula', la primera proposta escrita de dotze restaurants de la comarca del Vallès Occidental que formen part del col·lectiu Cuina Vallès, entre els que s'inclou el restaurant Garbí de Castellar.


L'acte va comptar amb la presència de vuit alcaldes de la comarca i altres personalitats polítiques, entre ells,  la presidenta del Consorci de Turisme, Olga Olivé. També hi van ser presents el director del Fòrum Gastronòmic, Pep Palau, així com també el fundador de El Bulli, Juli Soler.

El president del col·lectiu Cuina Vallès, Carles Calsina, va destacar la tasca de tots aquests cuiners i va voler remarcar que la comarca del Vallès occidental és una marca que volen exportar a fora i que "sempre que anem pel món anem amb el nom de Vallès sota el braç". Els millors embaixadors per a donar a conèixer els productes vallesans i la cuina de qualitat que els restauradors duen a terme actualment a la comarca del Vallès Occidental.

Carles Calsina, president del col·lectiu Cuina Vallès i xef del restaurant Garbí

L'autor del llibre, Josep Guardiola, va destacar la predisposició dels cuiners "a l'hora de fer el llibre, i veure'ls junts m'ha demostrat que hi ha moltes ganes i il·lusió per a tirar la cuina del Vallès endavant, tenen una empenta impressionant que m'ha sorprès molt gratament". També va afegir que "per primer cop i de forma encertada el llibre també parla dels caps de sala, uns professionals sovint oblidats".

Josep Guardiola, autor del llibre

Per la seva banda, el director del Fòrum, Pep Palau, va dir que "abans d'iniciar aquest projecte jo no coneixia gaire el Vallès, i ara en conec els seus paisatges, la seva cuina, la gent que fa possible que aquest llibre ara sigui entre nosaltres, i confirmo la idea que al Vallès es fa cuina de qualitat que s'ha de donar a conèixer més enllà de les fronteres vallesanes".

Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic

Per a finalitzar l'acte, els cuiners de Cuina Vallès van elaborar un refrigeri per a tots els assistents, unes 70 persones entre representants polítics, mitjans i amics dels xefs. Gràcies per convidar-m'hi, Carles! I per molts llibres més, no...? he he.


Tapa amb botifarra terregada i tomàquet

19 comentaris:

  1. Està molt bé el fer un llibre amb les receptes d'una comarca o regió. Segur que t'ho vas passar d'alló més bé.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, molt bé! Hi vaig trobar coneguts i bons cuiners. Petons!

      Elimina
  2. Bon resum de les intervencions, jejeje.

    ResponElimina
  3. Em sona, je je je... :)
    Un bon llibre per regalar aquest sant Jordi, jo ja he escollit algunes receptes per provar.
    Ens veiem dimecres! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, fins dimecres!! ja he trobat la de cobertura blanca nestlé. Aquest cap de setmana... a fer cuinetes! Gràcies guapa

      Elimina
  4. Hola Marina guapa tu

    gràcies per compartir aquesta informació tant interessant
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Quina vidorra!!! I jo segueixo amb el trist entrepà...és que no tens pietat eh! ;-D

    ResponElimina
  6. Respostes
    1. Això ens fa més grans! Gràcies per la visita, Maria! Petons

      Elimina
  7. S'haurà de fer una ullada a aquest llibre. Segur que us ho vau passar molt bé.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Aquest també queda anotat per Sant Jordi, quina feinada que tindrà en Miquel, amb la llista que te preparada!!!!!!! Gracies per la informació.
    Petons

    ResponElimina
  9. Que bien lo pasarias y si es de unos buenos amigos mejor y con esos aperitivos de lujo, un beso muy grodo.

    ResponElimina
  10. Hola Marina,

    Ai, quina gràcia què haguéssim coincidit. I quina llàstima que no ho sapiguéssim sino ens haguéssim buscat. A mi el llibre m'agrada molt. Recomano a tothom que el compri perquè està superbé. Gràcies per passar-te pel meu blog a comentar. Així t'he pogut conéixer. A veure si ens trobem a la propera. Un petonet ben grós.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...