Sovint, no només els ingredients sinó també el muntatge del plat fan que el resultat final sigui més o menys atractiu als ulls del comensal. Aquesta tapeta l'explicava un dia l'Ada Parellada quan parlava de menús de tupper. És una tapa fresca, que és f'acil de transportar i encara més fàcil de preparar. Tot i que ella la prepava amb formatge rul·lo de cabra jo l'he versionat una mica perquè la mozzarel·la també m'agrada molt amb el salmó. Ja que la búfala acostuma a ser bastant insípida, i així li donem una mica més de gust.
Ingredients:
Salmó fumat
Boles petites de búfala
Anet sec
Triangles tipus nachos
El que fem primer és enrotllar les boles de mozzarela amb el salmó fumat. Si aquest salmó està tallat molt fi ens serà molt fàcil. En el meu cas, potser era un pèl massa gruixut. Després, col·loquem la boleta damunt d'un triangle de nacho i l'hi posem una mica d'anet sec al damunt. Ho servim individualment en un suport (en aquest cas, unes esferes de ceràmica de producció pròpia) o bé en un sol plat per anar picant.
Una tapeta sensacional, ideal per l¡estiu: bona, fresca... i fàcil de preparar!
ResponEliminaPetons
Sandra
Ben fàcil, Sandra! Petonet
EliminaDons la tapeta màgrada...però els plats de presentació encara mes...
ResponEliminaPetonets.
He he... gràcies Gemma!
EliminaSenzill i presentat d'una forma original i divertida, m'agrada la idea! ;)
ResponEliminaPetons!!
No calen ni coberts! Petons
EliminaMarinaaaaaa! Salmó i formatge de búfala! Un aperitiu de 10!
ResponEliminaNani
Gràcies Nani! Un petonet, guapa!
EliminaUn bocado muy ingenioso para acompañar unos nachos,me gusta!
ResponEliminaGràcies Nani! Petonets
EliminaGuau! Marina segur que està boníssim.
ResponEliminaPassa com l'aigua, Núria! un perill... he he
EliminaGenial la tapeta... uauhh!!! Senzillíssima i sobre, resultona i gustosíssima. La provem segur.
ResponEliminaPer completar els entrants, fàcil i ràpida de fer! Petons
EliminaMe gusta, esta semana he preparado salmón ahumado, así que probaré tu tapa. Besos.
ResponEliminaJa em diràs, és fàcil, oi? I ben bona, així fresqueta. petonet!
EliminaM'agrada molt el salmó i la mozzarella encara que tingui poc sabor també m'agrada. Un aperitiu ràpid, de 10.
ResponEliminaEls platets son una cucada.
Petons.
Gràcies Ana!
Eliminaooohh que xulu amb els nachos!! un aperitiu fantastic dels que a mi m'agraden! merci per la recepta!! petons
ResponEliminaDe res, Roser! Encantada! petons
EliminaQue rico y bonito bocado!!! Bss
ResponEliminaGràcies Dolors!
EliminaAcabo de sopar un llom de salmó més trist...i ara descobreixo això...Si ho arribo a saber!!!!.Ens veiem.
ResponEliminaoh, cristina,no ho diguis així, pobre salmó... he he. Sempre és bo! Fumat o fresc, a mi m'encanta. A tu no? Petons!
EliminaHola, La tapa m'agrada molt, però,,, els plats són espectaculars. abans de llegir ja anava a dir-t'ho, però veien que són teus més t'ho dic: Quines mans, enhorabona! PEtons
ResponEliminaCarai! Veig que han tingut èxit! Ja aniré posant més platets d'aquests, a veure si faig més producció ceramista... he he. Gràcies per la visita, Eri!
Eliminael meu sense anet! sempre que en prenc em senta fatal 8(. Els plats són una monada Marina!!! petonets
ResponEliminaGràcies Judith! petons
EliminaT'anava a escriure per dir-te que tinc tots els ingredients a punt per fer el teu plat de bacallà amb olives negres i albercocs que tant em va agradar, demà el tastarem! però va, i em trobo amb aquesta recepta! doncs la farem el pròxim dia! té molt bon aspecte, i no se m'avia ocorregut convinar el salmó amb la motzarela de búfala, sempre o fem amb Philadelphia.
ResponEliminaI per últim, que m'enrotllo, fas uns plats monissims! m'han agrada't molt, i quan he llegit que els feies tu!! petons!
oh! Doncs a veure si t'agrada el plat de bacallà. Jo crec que us sorprendrà. Gràcies pel piropo dels platets!! Petons
EliminaEls plats son molt macos...felicitats...estas feta una artista.
ResponEliminaI aquestes coses crec q a l'estiu solucionant molts aperitius...
Un petonet
Ideal per els aperitius de l´estiu, i és ràpid!!! molt bo:) Petonets
ResponElimina