dilluns, 25 de juny de 2012

Tapa de salmó amb mozzarel·la


Sovint, no només els ingredients sinó també el muntatge del plat fan que el resultat final sigui més o menys atractiu als ulls del comensal. Aquesta tapeta l'explicava un dia l'Ada Parellada quan parlava de menús de tupper. És una tapa fresca, que és f'acil de transportar i encara més fàcil de preparar. Tot i que ella la prepava amb formatge rul·lo de cabra jo l'he versionat una mica perquè la mozzarel·la també m'agrada molt amb el salmó. Ja que la búfala acostuma a ser bastant insípida, i així li donem una mica més de gust.

Ingredients:
Salmó fumat
Boles petites de búfala
Anet sec
Triangles tipus nachos

El que fem primer és enrotllar les boles de mozzarela amb el salmó fumat. Si aquest salmó està tallat molt fi ens serà molt fàcil. En el meu cas, potser era un pèl massa gruixut. Després, col·loquem la boleta damunt d'un triangle de nacho i l'hi posem una mica d'anet sec al damunt. Ho servim individualment en un suport (en aquest cas, unes esferes de ceràmica de producció pròpia) o bé en un sol plat per anar picant.



32 comentaris:

  1. Una tapeta sensacional, ideal per l¡estiu: bona, fresca... i fàcil de preparar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Dons la tapeta màgrada...però els plats de presentació encara mes...
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Senzill i presentat d'una forma original i divertida, m'agrada la idea! ;)
    Petons!!

    ResponElimina
  4. Marinaaaaaa! Salmó i formatge de búfala! Un aperitiu de 10!
    Nani

    ResponElimina
  5. Un bocado muy ingenioso para acompañar unos nachos,me gusta!

    ResponElimina
  6. Respostes
    1. Passa com l'aigua, Núria! un perill... he he

      Elimina
  7. Genial la tapeta... uauhh!!! Senzillíssima i sobre, resultona i gustosíssima. La provem segur.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per completar els entrants, fàcil i ràpida de fer! Petons

      Elimina
  8. Me gusta, esta semana he preparado salmón ahumado, así que probaré tu tapa. Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja em diràs, és fàcil, oi? I ben bona, així fresqueta. petonet!

      Elimina
  9. M'agrada molt el salmó i la mozzarella encara que tingui poc sabor també m'agrada. Un aperitiu ràpid, de 10.
    Els platets son una cucada.
    Petons.

    ResponElimina
  10. ooohh que xulu amb els nachos!! un aperitiu fantastic dels que a mi m'agraden! merci per la recepta!! petons

    ResponElimina
  11. Acabo de sopar un llom de salmó més trist...i ara descobreixo això...Si ho arribo a saber!!!!.Ens veiem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. oh, cristina,no ho diguis així, pobre salmó... he he. Sempre és bo! Fumat o fresc, a mi m'encanta. A tu no? Petons!

      Elimina
  12. Hola, La tapa m'agrada molt, però,,, els plats són espectaculars. abans de llegir ja anava a dir-t'ho, però veien que són teus més t'ho dic: Quines mans, enhorabona! PEtons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carai! Veig que han tingut èxit! Ja aniré posant més platets d'aquests, a veure si faig més producció ceramista... he he. Gràcies per la visita, Eri!

      Elimina
  13. el meu sense anet! sempre que en prenc em senta fatal 8(. Els plats són una monada Marina!!! petonets

    ResponElimina
  14. T'anava a escriure per dir-te que tinc tots els ingredients a punt per fer el teu plat de bacallà amb olives negres i albercocs que tant em va agradar, demà el tastarem! però va, i em trobo amb aquesta recepta! doncs la farem el pròxim dia! té molt bon aspecte, i no se m'avia ocorregut convinar el salmó amb la motzarela de búfala, sempre o fem amb Philadelphia.
    I per últim, que m'enrotllo, fas uns plats monissims! m'han agrada't molt, i quan he llegit que els feies tu!! petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. oh! Doncs a veure si t'agrada el plat de bacallà. Jo crec que us sorprendrà. Gràcies pel piropo dels platets!! Petons

      Elimina
  15. Els plats son molt macos...felicitats...estas feta una artista.

    I aquestes coses crec q a l'estiu solucionant molts aperitius...

    Un petonet

    ResponElimina
  16. Ideal per els aperitius de l´estiu, i és ràpid!!! molt bo:) Petonets

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...