Aquests d'avui són uns canelons de reciclatge. I la raó és que la massa d'aquests canelons és la massa que ens va sobrar després de coure els canelons de carn que vam menjar per Sant Esteve. A l'hora de bulllir les plaques de pasta vam passar-nos de rosca, en vam coure massa. I com que ens en sabia greu llençar-les les vam guardar a la nevera per a futurs usos. I heus aquí el resultat, unes canelons que serveixen com a tapa d'inici d'àpat que podem menjar no només per Nadal i Sant Esteve sinó tot l'any. I que són ben fàcils de fer, com veureu.
Ingredients:
plaques de canelons cuites
salmó fumat i altres fumats (truita, etc)
maionesa
cogombrets
ceba envinagrada
taperots
sal
anet
Comencen a fer la preparació trinxant els cogombrets, els taperots i la ceba a trossets ben petits. Els incoporporem a la maionesa i remenem enèrgicament. Hi afegim també un pessic de sal, no gaire.
A continuació, estenem la placa de caneló a sobre d'una safata o fusta i hi disposem un troç de salmó fumat. A sobre el salmó, hi afegim unes dues o tres cullerades de salsa.
Cargolem el caneló, procurant que ens quedi un cilindre ben fet. Les vores se us enganxaran fàcilment, ja ho veureu, perquè són cuites i humides.
Ara, posem totes els canelons en un plat de servir o una pissarra. Hi empolsem una mica d'aneta per sobre i els reguem amb oli d'oliva verge extra. Els deixem una estona fora de la nevera abans de servir.
Ja els tenim a punt per menjar. Bon profit!
quina bona pinta!!!!
ResponEliminaTenen molt bona pinta i a més a més així aprofitem el què ens queda a la nevera! Una proposta senzilla i original!
ResponEliminaA mi que m'encanta el salmó fumat amb aquest tipus de salses, aquests canalons em semblen un entrant deliciós. Entren molt bé I són sabors que acostumen agradar a tothom. Bona pensada, Marina. Bons Reis.
ResponEliminaunos canelones de lo más apetecibles, bicos y feliz 2014
ResponEliminaÉs una molt bona opció per aprofitar a casa meva també!
ResponEliminaEls canelons un 10, i les fotografies trobo que t'han quedat especialment espectaculars!!! Quin goig de recepta i de presentació! Petons i bona cavalcada de Reis!!!
ResponEliminaUna proposta ben original, pero jo soc mes de canelons de San Esteve.
ResponEliminaBon dia de Reis.
A mi la pasta dels canelons m'agrada calenta i gratinada... però aquestos tenen bona pinta!
ResponEliminaBons reis.
PTNTS
Dolça