Segueixo avui dilluns amb el receptari de pasta, ja que encara tinc al calaix la preparació dels spaghetti i els ravioli. Avui farem aquests segons, els ravioli. Aquests ravioli estan farcits de formatge de cabra rul·lo i orellanes, tal i com vaig explicar a l'entrada que us he indicat més amunt. La pasta farcida, a mi, m'hi agrada molt amb salsa de bolets, i sobretot si aquests són boletus edulis, el popularment conegut com a CEP. Aquests que us mostro els vam adquirir a la Fira de la Candelera de Molins de Rei, que ja us vaig explicar un xic aquí.
Ingredients:
Ravioli farcits de formatge de cabra i orellanes
ceps rehidratats
oli
1 c. de farina
llet
pinyons
Parmesà en pols
el que fem primer, és clar, és rehidratar els ceps durant unes 2 hores.. Més tard, els courem en una paella amb oli, hi afegirem un xic de sal, seguirem remenant i, a continuació, hi barrejarem una cullerada de farina, mig got de llet, el suc dels bolets i els pinyons. Remenarem fins que se'ns espesseixi la salsa. Hem fet, ja ho veieu, una beixamel lleugera, que ens evita haver de fer servir la crema de llet que a mi, a les salses, no m'hi agrada gaire i intento evitar sempre que es pugui. Amb aquesta beixamel aromatitzada també amb l'aigua dels ceps, a més dels ceps mateixos, us garanteixo un gust intens de bolets.
Quan ja tinguem la salsa a punt, posem a bullir la pasta durant 5-7 minuts. La courem, doncs, en últim lloc, que ja ho sabem que la pasta no espera sinó que som nosaltres que esperem la pasta.
Un cop cuita, l'escorrem sense passar-hi aigua per sobre, i la col·loquem al plat. Hi aboquem la salsa per sobre.
Ho acabem decorant amb una mica de parmesà en pols, que hi afegirà un gust molt bo.
Mmmm..., la pasta!
Ohhh! quina bona pinta! ;)
ResponEliminaUn contrast sorprenent entre l'interior i la salsa, una recepta boníssima!
ResponEliminañam ñam que bo
ResponEliminaLa pasta sempre resulta, veritat? i així com l´has cuinat tu ha de ser boníssima. Un petonet
ResponEliminaQue booo ha de ser!! Mai hagués pensat en posar orellanes i ara que acabo de pensar com deu ser el gust...ja tinc ganes de provar-ho ja!! Un plat deliciós!!! Molts petonets
ResponEliminaAquesta selecció de plats de pasta que ens has regalat darrerament, fan venir salivera ja només veure'n la primera foto! Ets una artista de la cuina italiano-catalana! Petons!
ResponEliminauna combinacion muy buena y aromatica con los ceps,platazo de pasta para el lunes¡
ResponEliminapeto
quina combinació tan bona, orellanes i formatge!! interessant amb la salsa de ceps, quin plat de festa noia! petons
ResponEliminaBona de debó, aquesta pasta amb la salsa de ceps. Jo només canviaria el rul·lo de cabra per un formatge més suau, i així també en podria menjar (el rul·lo de cabra és massa per a mi). Petons.
ResponEliminanyam, nyam, nyam... no digo más :D
ResponElimina
ResponEliminaMarina, només puc dir-te, que em sembla una recepta exquisida.
Quin toc més especial deu tenir amb les orellanes!!!! Te les penses totes......
ResponEliminaPetons,
Olga
Quin luxe de plats de pasta ens ensenyes Marina, qué bo que es veu!
ResponEliminaPetons.
Marina, el posar en marxa la quina, ens estan fent gaudir d’uns plats sensacionals.
ResponEliminaMai sé m’hagués acudit posar-hi orellanes, tot i que deuen d’estar boníssims i regats amb salsa de ceps Ummm
Petons
Aquesta combinació és tot un luxe, i és que aquesta salsa ella soleta ja podria ser un plat!
ResponEliminaPetons!