dimarts, 25 de novembre del 2014

Blogs contra la fam - Gran Recapte d'Aliments 2014


Els propers 28 i 29 de novembre, el Banc d'Aliments ens convoca al GRAN RECAPTE D'ALIMENTS. Aquesta és una conocatòria que, any rere any se supera en xifres però que cal seguir fent créixer.

Només engreixant (permeteu-me el terme) la quantitat d'aliments que podem donar durant aquests dos dies podem  contribuir a fer d'aquesta causa una gran causa. Ès per això que cada engruna és important, i jo també hi vull posar la meva.

Hi ha diverses maneres de participar-hi: com a voluntari, aportant aliments i fent difusió de la iniciativa, Els blogs volem, un any més, participar-hi ajudant a aquesta difusió i és per això que durant aquests dies publiquem una recepta utilitzant alguns dels productes que el Banc d'Aliments demana enguany: llegums, oli, llet i conserves de carn i peix.

Jo ja tinc la meva recepta rumiada, que publicaré aviat perquè tinguem temps, els dies 28 i 29 del Recapte, de tenir els aliments per donar a punt. Us hi animeu, vosaltres?

Per ajudar a la difusió a les xarxes podeu fer servir aquests hastags:

#blogscontralafam #GranRecapte2014 @GranRecapte 



3 comentaris:

  1. Una bona iniciativa per poder colaborar ancara que sigui poquet.....entre tots podem fer una gran tasca !!!!!....petonets.

    ResponElimina
  2. Com cada any, a veure si hi podem posar un granet de sorra!!!

    ResponElimina
  3. m' apunto! sense cap dubte! recepte de demà pasada al divendres!! no costa res i podem fer molt!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...