dijous, 24 de desembre del 2015

Torrons de xocolata i arròs inflat




Aquest és un d'aquells torrons que no us farà quedar malament aquestes festes. És un torró que agrada a petits i grans i que permet variacions, perquè tot i que jo l'he fet de xocolata negra no vol dir que no es pugui fer també amb xocolata amb llet o xocolata blanca. Així, al gust de cada comensal! Si encara no us hi heu atrevit, us sorprendreu de comprovar com n'és de fàcil de fer, i molt més bo que el de la típica marca suchard pel qual molts coneixen el torró d'arròs inflat. Jo ja ho tinc clar, aquest Nadal, torró fet a casa!


Ingredients:
200 g de xocolata negra de postres
80 g de mantega
1 bol d'arròs inflat amb xocolata
1 beina de vainilla



Primer, traiem la carn de la vainilla i la reservem.




Mentrestant també, hem tallat un tetrabrik de través i hem guardat la meitat de la capsa, de manera que ens servirà de motlle pel torró. També en farem un altre amb un motlle de silicona, a veure quin queda més bé. 

Seguidament, posem la mantega, la xocolata trossejada i la carn de la vainilla en un cassó al bany maria. Anem remenant, fins que tot quedi dissolt. Aleshores, afegim l'arròs inflat de xocolata, i remenem bé tota la pasta del torró. Aboquem la barreja, una part al motlle que hem fet amb el tetrabrick...



I l'altra al motlle de silicona. 



Tapem el torró tebi amb unes planxes de fusta per a torrons. Ho deixem refredar del tot a temperatura ambient. L'endemà, desemotllem el torró i ja ho tenim a punt!! Ens ho podem menjar o regalar, en tot cas, segur que en gaudireu!! 

Bon Nadal 2015!







Aquí teniu altres torrons d'aquest blog:




4 comentaris:

  1. Què bons aquests torrons, jo també els he fet. Bon Nadal, petons. !!

    ResponElimina
  2. Què bons aquests torrons, jo també els he fet. Bon Nadal, petons. !!

    ResponElimina
  3. Són uns torrons molt bons i queden molt bé per regalar. Bones festes i feliç entrada d'any. Una abraçada.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...