A les dues anteriors publicacions d'aquest bloc ja teníem un primer (macarrons amb salsa roquefort i nous) i un segon (pollastre amb prunes i pinyons). Però ens faltaven les postres, no?? Doncs ja les tenim aquí! Us proposo uns deliciosos bunyols de pera elaborats amb productes de LA TAVELLA, una meravella (perdoneu el rodolí fàcil... he he). Aquestes postres són una mica entretingudes de preparar, però us ben asseguro que el resultat no us decebrà. Les podeu menjar fredes o calentes, i acompanyades amb xocolata o soles. Al vostre gust!
Ingredients per a les peres:
3 peres conference ecològiques de La Tavella
20 g de mantega
2 c. de mel
el suc d'una llimona
Ingredients per a l'arrebossat:
3 ous ecològics de La Tavella
250 ml de llet
200 g de farina
50 g de sucre
1 polsim de sal
Pelem i tallem a tires les peres. Les posem en una paella amb la mantega. Després, incorporem la mel i el suc de la llimona i ho comencem a coure perquè la pera es caramelitzi.
Un cop les peres estiguin daurades, les reservem.
A continuació, preparem la massa per a l'arrebossat.
Continuem punxant els talls de pera, un a un, els suquem i els introduïm en una olla amb oli bullint. Quan siguin rosses, les escumem i les col·loquem damunt d'un paper absorvent. En podem fer 5 - 6 cada bullida amb oli, però no pas més, perquè heu de tenir en compte que s'enrosseixen molt depressa i cal estar alerta que no es cremin.
Les reguem amb una mica de xarop de xocolata, si volem, que hi lliga molt bé amb les peres...
I a gaudir!
Uau!!! quins bunyols més bons!! molt bona recepta Marina, han de ser deliciosos, i més, amb productes ecològics! A veure s :)
ResponEliminaI tant! SEmbla que no però sobretot els ous, tenen un gust ben diferent si són ecològics! Petons
EliminaHo són de bon, Bet! I sans! Petons
ResponEliminaOstres, quina bona pinta!! petons!
ResponEliminaGràcies Cinta! A veure si t'hi animes...
EliminaNo habrá saltado mi pera a tu blog? Va vestida de color vino de toro y es sospechosa de asesinato. Tal vez se ha camuflado entre uno de tus buñuelos. Ve con cuidado...
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
ha ha ha... ! Ja us havia visitat! M'ha agradat que vinguessiu a veure'm també!
EliminaMarina, quin postre!! Lo probaré mi madre tiene peras confitadas de su árbol y a veces no sabe qué hacer, así que le comentaré y ya te diré
ResponEliminaProva-ho, Conchi! Ja veuràs com no et deceben... mua!
EliminaEn Jordi fa unes peres en almívar de vainilla delicioses, amb aquest arrebossat quedaran uns bunyols fantàstics. Gràcies per la idea!!!
ResponEliminapetonets
I tant! Aromatitzades amb vainilla encara més bones i tot! Petons
Eliminatremendas estas peras caramelizadas,puro vicio¡¡
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Gràcies Miquel! Igual, que passis un bon sant encara que sigui amb pluja! Petons
EliminaSe'm fa la boca aigua mirant les fotos...
ResponEliminaGràcies parella!
Eliminaper lleparse els dits
ResponEliminaSí, perquè no calen coberts per menjar aquestes peres! haha. Petonets!
EliminaBonissims i perfectes! Petons
ResponEliminaGràcies Roser!
Eliminanyaaam!! quin arrebossadet més booO!!! les haurem de tastar!! ;-) petonets
ResponEliminaProva-ho, que són ben bones!
EliminaQue pintaza!!
ResponEliminaara em menjaria un parell :D :D
Que bo!
Un petonet
Gràcies!
EliminaUauuu!!! Se´m fa la boca aigua...Quina dolçor.
ResponEliminaMolt dolces i aromàtiques, sí! Prova-ho, Cris!
Eliminauaaaaaau, un menù complert y boniiiissim.
ResponElimina;-) Petonet
EliminaComo me han gustado!! Bss
ResponEliminaGràcies Dolors! Que vagi molt bé la fira de Lleida!!!
EliminaQuins bunyols més bons, trobar dins la pera carmelitzada ha de ser una bona sorpresa.
ResponEliminaPetons.
Sí que ho és, Ana! Petons
EliminaMadre mia Marina que ricos¡¡¡¡, nunca los he probado pero se ven divinos¡¡¡, besos
ResponEliminaRicos, ricos... he he
EliminaNomés llegir el títol de la recepta ja se m'ha fet la boca aigua!! Són ideals!!
ResponEliminaGràcies Neus!
EliminaOOOHHHH!!! amb aquestes postres m'has captivat!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Gràcies Glòria! Un plaer!
EliminaMe gusta tu receta y pronto la pondre en practica.
ResponEliminaAcabo de hacerme seguidora de tu blog ,me gusta mucho.
Saludos.
Gràcies! Ara ja ens anirem seguint, doncs!
EliminaDe vici total....
ResponEliminaHummmmm......
Ostres Marina quins bunyols tan bons ............m'encanta la pera .......i així ben dauradeta ha de ser bonissima. Amb el teu permís segur que la faig
ResponEliminapetons
ja em diràs el què, quima!
EliminaMarina,
ResponEliminaAquests bunyols amb aquest arrebossat deuen ser allò de començar i no acabar!
Nani
Molt bons, sí! I duren ben bé dos dies a la nevera! Comprovat! Petonets
EliminaCaram Marina, aquestes postres son espectaculars!!!
ResponEliminaPetonets.
Gràcies Gemma!
EliminaMolt bona recepta, Marina !!!!...jo els faig amb plàtan de vegades, però amb pera han d'estar de muerte !!!
ResponEliminaSí! De muerte però sense patir... ressuscites a l'instant! ;-))) Petonet
EliminaUna idea fantàstica per menjar fruita I que bons han de ser calentons....
ResponEliminaGràcies Elena!
EliminaMara de dèu !!!!! aixo es "bocado di cardinale"....quina cosa mès bona !!!!
ResponEliminaPetonets.
Gràcies Mamilu!
EliminaM'encanten els postres amb pera! Amb les de la Tavella hem fet iogurt de pera i ahir un crumble de pres amb vainilla deliciós! ;) Aquests bunyols me'ls apunto!
ResponEliminaPetons
Sandra
Carai, quines més bones que heu fet també! Sou uns artistes.
EliminaEsto tienen que estar re-rico MArina,me gustan y mucho.
ResponEliminaBuena semana ;))
Quina delícia Marina!!! Felicitats!!
ResponEliminaGràcies a vosaltres! En vam gaudir de veritat!
Eliminatremendo Marina qué postre más rico, ummmm, bsts
ResponEliminaTrobo que la pera és una fruita una mica desaprofitada en rebosteria... Aquests bunyols són un tribut fantàstic a aquesta fruita una mica oblidada!!! Marina, això sí que és una recepta creativa!!! Una abraçada
ResponEliminaMadre mia que cosa mas rica! Ya con la pera caramelizada me vuelvo loco... Pero encima con ese rebozado... Mmmmm... Para chuparse los dedos!
ResponEliminaAra me vindria a mi molt de gust menjar-me´n un d´aquestos bunyols.
ResponEliminaUff.. Marina que bo que ha de ser aixó1
ResponEliminafantastica la recepta , la teng que provar de fer . bonisimes les peras amb el que sigui . basades menorquines
ResponEliminaque ricos Marina, vine corriendo a verlo y me ha encantado. bsotes!!!
ResponEliminaBé, avui m'he posat tebi de bunyols, jajjajajaja. Molt bons tots. Petons!!
ResponElimina