Avui us proposo uns macarrons ben fàcils de fer. La gràcia és que el formatge roquefort els dóna tant aroma que ja no cal afegir-los massa disfressa més. Així que ara mateix repassem els ingredients:
Ingredients:
160 g de macarrons de dos colors
50 g de formatge roquefort
125 ml de crema de llet
1 grapat de nous
sal
Primer fem bullir els macarrons uns 10 minuts amb aigua i un pessic de sal, fins que ens quedin 'al dente'. Mentrestant, preparem la salsa, posant el formatge roquefort en una paella, l'aixafem amb una forquilla mentre es va escalfant, i després també hi incorporem la crema de llet i un xic de sal. Deixem que s'espesseixi tot una mica. A banda, trinxem les nous 'a la bruta' (tossets irregulars) amb una mà de morter.
I, finalment, emplatem. Posem els macarrons al fons, i per sobre els reguem amb la crema de roquefort. Ho acabem amb les nous i un raig d'oli d'oliva per sobre. I llestos! Fàcil, oi?
Un cop barrejats...
Amb aquesta recepta participo a la proposta de Memòries d'una cuinera del mes de setembre. Macarrons, que bons!
M'agrada aquesta salseta per qualsevol tipus de pasta.
ResponEliminaEl plat l'has fet tu?
Petons.
Sí, Ana! El plat l'he fet jo també! ;-)
EliminaUi, jo a aquests macarrons no m'hi podria acostar massa... lo meu amb el rocafort no és precisament una relació d'amor! jajaja Ara, amb el pollastre anterior ja hi faria molt més bona amistat, quina pinta!
ResponEliminaPetons
Sandra
Gràcies Sandra! Encara que no t'agradin gaire aquests macarrons, amb el pollastre veig que sí que faries el fet! Petonets
EliminaTu saps que jo abans de descobrir que tenia el colesterol pujadet.... em menjava el roquefort a "paloseco"?, no saps el que m'arriba a agradar, i aquesta salseta, mmmm... jo ja vaig obrit gana pel sopar jejejee
ResponEliminaha ha ha! A mi també m'encanta el roque, sobretot en calent! Petonets!
EliminaBueno...a mi no m'agrada molt, pero hi haura que donar-li una oportunitat, no?
ResponEliminaI tant! El roquefort és un formatge especial, se li ha de donar una segona oportunitat! petons
EliminaHola, A mi tot el que porti roquefort m'encanta així que aquest platet me'l menjaria molt a gust. Petons
ResponEliminaHola Eri! Encantada de tornar-te a veure per aquí, i sobretot que t'agradin aquests macarrons! Petonets
Eliminammmm quina pinta aquests macarrons!!!! A mi el formatge roquefort no em mata gaire, però així en salseta i acompanyat de les nous ha de ser ben bo!!
ResponEliminaSí, queda més suavet! I si el roque no t'acaba de... sempre pots canviar de formatge... he he. Petonet, guapa
Eliminaque bons amb aqueta salsa i les nous
ResponEliminaEl roquefort no m'agrada però les nous i la pasta m'encanten!! Una proposta excelent! Petons
ResponEliminaQueda't amb les nous, i hi poses un altre formatge i ja tens els macarrons fets a mida! Petonets
Eliminaquina pinta, ummmmmmmmm!!!!!! m'agraden tots els ingredientes.
ResponEliminaA mi també, lolines, he he. Gràcies!!! Petons
EliminaM'encanta la teva cuina sempre senzilla i saludable. Bona proposta i jo que no donc l'abast aniré a última hora.
ResponEliminaUna abraçada
Gràcies Núria! Espero la teva recepta, eh? Petonets!
Eliminauna forma sensacional de comer estos macarrones,me encanta el sabor de esta fusion queso,nata nueces
ResponEliminapeto
Gràcies Miquel!
EliminaM'encanta la combinació Marina! Marta
ResponEliminaLa combinació de les nous amb el rocafort és un clàssic que té l'èxit assegurat. UN plat de pasta que sempre triomfa!
ResponEliminatoma yaa!! perquè no m'agradara el rocafort que sino hi faria cullerada ara mateix!! petons
ResponEliminaOHHHHH!!!!! De primer macarrons i de segon pollastre amb prunes!!!! Quines últimes due s receptes més delicioses... I mira que jo també sóc força goril·la (com dius tu)... Enhorabona! :D
ResponEliminaD'aquí a una estona... també tindràs lse postres, Elena! Una mica més goril·les, sí! he he. Petonets, guapa
ResponEliminaRàpids i bons!
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar al Memòries.
Gràcies a vosaltres pel Memòries tan xulo! Petonets
EliminaAhhh, que bons!! i quines ganes de menjar-ne que m'has fet venir, hmmm!! A més son els plats que serveixen per un menú rápid y gustós. Apuntat queda!!
ResponEliminaPetons i moltes gracies per la idea!!
De res! Un petó
EliminaMarina, aquesta vegada no et puc dir que m'agradi del tot la recepta (tot i que té una pinta espectacular!) perquè bàsicament no m'agrada el rocafort. Però t'escric, perquè volia dir-te que el plat es molt divertit i m'encanta! ès creació teva no? Petonets!
ResponEliminaSí que l'he fet jo, sí! Em va fer gràcia això de dibuixar els coberts dins el pla! he he. Gràcies guapa!
EliminaEl formatge m'encanta i les nous ni et dic, així que tu mateixa: molt bons!
ResponEliminaNani
Mira que es bien,pero bien rico este plato,eh!
ResponEliminano m'agrada massa el roquefort, però poc a poc el vaig tolerant un xic, sobretot si és calent. moltíssimes gràcie sper participar. petonets
ResponEliminaMillor que així no els faci, perquè m'agrada tant que segur que em menjaria massa... Què bons que estàn!
ResponElimina