dijous, 27 de setembre del 2012

Macarrons de dos colors amb salsa de roquefort i nous



Avui us proposo uns macarrons ben fàcils de fer. La gràcia és que el formatge roquefort els dóna tant aroma que ja no cal afegir-los massa disfressa més. Així que ara mateix repassem els ingredients:

Ingredients:
160 g de macarrons de dos colors
50 g de formatge roquefort
125 ml de crema de llet
1 grapat de nous
sal


Primer fem bullir els macarrons uns 10 minuts amb aigua i un pessic de sal, fins que ens quedin 'al dente'. Mentrestant, preparem la salsa, posant el formatge roquefort en una paella, l'aixafem amb una forquilla mentre es va escalfant, i després també hi incorporem la crema de llet i un xic de sal. Deixem que s'espesseixi tot una mica. A banda, trinxem les nous 'a la bruta' (tossets irregulars) amb una mà de morter.


I, finalment, emplatem. Posem els macarrons al fons, i per sobre els reguem amb la crema de roquefort. Ho acabem amb les nous i un raig d'oli d'oliva per sobre. I llestos! Fàcil, oi?



Un cop barrejats...



Amb aquesta recepta participo a la proposta de Memòries d'una cuinera del mes de setembre. Macarrons, que bons!





36 comentaris:

  1. M'agrada aquesta salseta per qualsevol tipus de pasta.
    El plat l'has fet tu?
    Petons.

    ResponElimina
  2. Ui, jo a aquests macarrons no m'hi podria acostar massa... lo meu amb el rocafort no és precisament una relació d'amor! jajaja Ara, amb el pollastre anterior ja hi faria molt més bona amistat, quina pinta!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sandra! Encara que no t'agradin gaire aquests macarrons, amb el pollastre veig que sí que faries el fet! Petonets

      Elimina
  3. Tu saps que jo abans de descobrir que tenia el colesterol pujadet.... em menjava el roquefort a "paloseco"?, no saps el que m'arriba a agradar, i aquesta salseta, mmmm... jo ja vaig obrit gana pel sopar jejejee

    ResponElimina
    Respostes
    1. ha ha ha! A mi també m'encanta el roque, sobretot en calent! Petonets!

      Elimina
  4. Bueno...a mi no m'agrada molt, pero hi haura que donar-li una oportunitat, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant! El roquefort és un formatge especial, se li ha de donar una segona oportunitat! petons

      Elimina
  5. Hola, A mi tot el que porti roquefort m'encanta així que aquest platet me'l menjaria molt a gust. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Eri! Encantada de tornar-te a veure per aquí, i sobretot que t'agradin aquests macarrons! Petonets

      Elimina
  6. mmmm quina pinta aquests macarrons!!!! A mi el formatge roquefort no em mata gaire, però així en salseta i acompanyat de les nous ha de ser ben bo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, queda més suavet! I si el roque no t'acaba de... sempre pots canviar de formatge... he he. Petonet, guapa

      Elimina
  7. El roquefort no m'agrada però les nous i la pasta m'encanten!! Una proposta excelent! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda't amb les nous, i hi poses un altre formatge i ja tens els macarrons fets a mida! Petonets

      Elimina
  8. quina pinta, ummmmmmmmm!!!!!! m'agraden tots els ingredientes.

    ResponElimina
  9. M'encanta la teva cuina sempre senzilla i saludable. Bona proposta i jo que no donc l'abast aniré a última hora.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. una forma sensacional de comer estos macarrones,me encanta el sabor de esta fusion queso,nata nueces
    peto

    ResponElimina
  11. La combinació de les nous amb el rocafort és un clàssic que té l'èxit assegurat. UN plat de pasta que sempre triomfa!

    ResponElimina
  12. toma yaa!! perquè no m'agradara el rocafort que sino hi faria cullerada ara mateix!! petons

    ResponElimina
  13. OHHHHH!!!!! De primer macarrons i de segon pollastre amb prunes!!!! Quines últimes due s receptes més delicioses... I mira que jo també sóc força goril·la (com dius tu)... Enhorabona! :D

    ResponElimina
  14. D'aquí a una estona... també tindràs lse postres, Elena! Una mica més goril·les, sí! he he. Petonets, guapa

    ResponElimina
  15. Ràpids i bons!
    Petons i moltíssimes gràcies per participar al Memòries.

    ResponElimina
  16. Ahhh, que bons!! i quines ganes de menjar-ne que m'has fet venir, hmmm!! A més son els plats que serveixen per un menú rápid y gustós. Apuntat queda!!

    Petons i moltes gracies per la idea!!

    ResponElimina
  17. Marina, aquesta vegada no et puc dir que m'agradi del tot la recepta (tot i que té una pinta espectacular!) perquè bàsicament no m'agrada el rocafort. Però t'escric, perquè volia dir-te que el plat es molt divertit i m'encanta! ès creació teva no? Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que l'he fet jo, sí! Em va fer gràcia això de dibuixar els coberts dins el pla! he he. Gràcies guapa!

      Elimina
  18. El formatge m'encanta i les nous ni et dic, així que tu mateixa: molt bons!
    Nani

    ResponElimina
  19. Mira que es bien,pero bien rico este plato,eh!

    ResponElimina
  20. no m'agrada massa el roquefort, però poc a poc el vaig tolerant un xic, sobretot si és calent. moltíssimes gràcie sper participar. petonets

    ResponElimina
  21. Millor que així no els faci, perquè m'agrada tant que segur que em menjaria massa... Què bons que estàn!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...