Per endolcir un xic aquest cap de setmana us proposo una crema molt fàcil d'elaborar, que incorpora la pinya i el coco, dos ingredients que, segons el meu parer, casen molt bé. Què necessitem?
Ingredients:
1 bol de llet fresca
100 g de sucre
3 ous
50 g de coco ratllat
50 g de pinya
Comencem triturant la pinya i barrejant els ous i la llet.
A continuació, hi afegiim el sucre, el coco ratllat i la pinya i ho tornem a remenar
Un cop la barreja estigui ben feta posem a coure la crema al bany maria durant mitja hora, al forn, a 170 ºC.
No us ha de quedar cuit com un flam, que seria consistent si hi haguéssim posat més ous (unes 6 u.) sinó més cremós i líquid, per a després poder muntar la crema en copa. Com en aquest cas. Ho deixem reposar un parell d'hores a la nevera, ho decorem amb uns triangles de pinya natural i ja ho tindrem a punt per servir!
Excel.lent combinació, si senyora.
ResponEliminaGràcies Albert!
EliminaUna copa tropical con los elementos del caribe (la piña y el coco) y la gracia de una catalana, Marina todo encaja.
ResponEliminaJUEGO DE SABORES
Tropial, i tant!
EliminaQuina combinacio mes bona, m'encanta:D
ResponEliminapetons^^
;-)
Eliminala mescla perfecta, boníssim!!!feliç finde
ResponEliminaIgualment, Reme!
EliminaJo també crec que casen molt bé aquests ingredients, que bonic t'ha quedat! Petons
ResponEliminaGràcies guapa!
EliminaLa combinació pinya i coco és perfecte, la crema no l'havia fet mai al forn s'haurà de provar! segur que queda boníssima!
ResponEliminaProva-ho i ja em diràs!
Eliminahummmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminaOh, quines postres tan bones!!!
ResponEliminaMarta
Gràcies Marta!
EliminaVeig que has arreglat el problema amb les fotos, que bé!
ResponEliminaUna copa molt tropical barrejant el coco i la pinya.
Petons i bon cap de setmana.
Sí! L'he arreglat!! moltes gràcies pel cop de mà.
Eliminaquina pintassa aquesta copa!! en vull!!! i mira que tinc els ingredients o sigui que la faré....amb una mica d ron perque sigui una autentica pinya colada! jaja petons
ResponEliminaGràcies bonica!
EliminaT'ha quedat preciós Cristina!!!! un bon postre.
ResponEliminaRamon!!! Que em dic Marina!!! ha ha ha
EliminaUn postre excel.lent
ResponEliminaGràcies!
Eliminauna copa bien chula y bien buena Marina
ResponEliminabon cap de setmana
peto
:-)
EliminaQue bona aquesta crema!! La combinació de la pinya i el coco sempre queda genial i en aquesta copeta és ideal per unes bones postres! Molt bona la idea de fer la crema al forn, jo tot sovint faig la crema pastissera o la crema catalana al microones, tot i que queda més bona si la fas remenenant a l'olla :)
ResponEliminaSí, normalment jo ho faig amb cassó, però vaig voler fer l'invent i va quedar prou bé. petonets!
EliminaUo! Quina barreja de gustos més original no? Fantàstic per assaborir els nostres paladars aquest cap de setmana. Gràcies per donar a conèixer aquestes receptes tan originals!
ResponEliminaPst. Quan vulguis passa pel meu bloc, t'hi he deixat un regalet que segur que t'agradarà. Petonets ben forts!
Gràcies Joel! Ja vinc!!! petons
Eliminammmm quina delicia de postreeees!!! M'encanta la combinacio de coco i pinya i si a sobre hi afegeixes cremaaaaa..uuuf! delicios!
ResponEliminaGràcies guapa!
EliminaUna gran copa per acabar un bon dinar. Petons!
ResponEliminaAna
Me l'apunto como a un final de festa per algun dels dinars d'aquest Nadal :)
ResponEliminaPer cert Marina, els meus amos t'han deixat un detallet al meu blog :P meh meh meh!!
Petons!!
És veritat que la combinació de coco i pinya és sensacional!
ResponEliminaI presentat en format copa queda molt elegant, ideal per les postres de diuemnge ;)
UNa molt bona combinació.
ResponEliminaPetons
T'ha quedat genial, ha d'estar molt bona aquesta crema, me l'apunto. Petons
ResponElimina