Doncs sí, avui us vull agraïr... que el blog ja hagi arribat als 200 seguidors!! Bé, als 201, que ahir quan ho vaig mirar n'hi havia 200 però avui també se'ns ha afegit la Montse.
Gràcies, moltes gràcies a tots i totes!
Fa molta alegria saber que persones amb la mateixa afició, a algunes de les quals ni tan sols he vist en persona, poguem establir un vincle "d'amistat" a través de la cuina. Això és fantàstic! Quan vaig començar el blog, ja fa un any i mig, no creia pas que la pàgina pogués créixer tant com ho ha fet fins ara. I estic convençuda que aquesta crescuda ha estat gràcies a vosaltres!! Als bloguers que no conec personalment i als qui ja conec, i amb qui ja tinc una relació d'amistat més continuada, a ells els he d'agraïr la seva simpatia, recolzament, entusiasme, sinceritat... amb uns quants ja tenim una relació que crec que no es trencarà mai. I alguns dels qui em coneixeu ja sabeu, també, que gràcies al blog vaig trobar la que ara és la meva parella... Tenir un blog és, malgrat l'esforç que comporta, una satisfacció enorme.
Per a tots els bloguers, els qui conec personalment i als que no, gràcies per ser tan fidels!
Avui us dedico aquest pastisset. Parlant de bloguers i blogs, la idea va sorgir quan vaig veure l'entrada de la Mercè de Si sou servits. Com que aquests dies em fan falta recipients de iogurt buits per una activitat amb nens que ja us eplicaré, de seguida em vaig guardar la recepta per fer-la aviat. La vaig modificar una mica, sobretot per la base que aquí no porta mantega, i per la gelatina, que aquí és agar-agar. Ja ho tenim!!
Ingredients:
mig paquet de galetes Maria
caramel ja líquid
3 iogurts naturals
75 g de sucre blanc
200 ml de nata 35% m.g.
agar-agar en pols
fruits del bosc confitats
El que fem primer és esmicolar les galetes, barrejar-hi el caramel, i estendre la pasta resultant a la base d'un motlle. A continuació, batem amb les barilles la crema de llet i el sucre. Seguim, afegint els tres iogurts i l'agar-agar, que ens funcionarà com a gelatina perquè el pastís prengui, però no tant com si ho féssim amb les fulles de gelatina, que faríen el pastís més flam. En aquest cas, el resultat serà cremós. Un cop feta la barreja cremosa, ho aboquem damunt la base de galeta i caramel i ho deixem reposar com a mínim 2 hores a la nevera.
Passat el temps de repòs, el pastís ja es podrà servir, acompanyat de fruits vermells, melmelada o bé sol, perquè sense disfressa també és boníssim!!
Marina ¡¡Moltes felicitats!! Es cierto que esto engancha y es una satisfacción muy grande compartir con los demás las cosas que más nos gustan, así que a disfrutarlo. Muchos besos.
ResponEliminaMoltes gràcies, Conchi!
EliminaEnhorabona per la xifra!!
ResponEliminaEspero que aquest número augmenti dia a dia, i ho vagis celebrant amb pastissos com el d'avui.
Petons!
he he he... intentarem fer molts més pastissos, sí! Moltíssimes gràcies.
EliminaFelicitats!!! Encara que segur que són molts més de 200, jo per exemple (no et segueixo, je, je... et tinc al bloc). De totes maneres, això de les xifres però, estic segura, és un a més a més.
ResponEliminaPerò gràcies per compartir aquest pastís de celebració virtual amb tots nosaltres (tot esperant el dia en que els blocs en donin trossos reals de pastissos) i totes les teves propostes.
Gràcies!! Així que no em segueixes, eh? he he. A veure si un dia es pot fer, això que dius de donar trossos! Petons
Eliminamoltes felicitats!!! la veritat és que el teu blog ho val! Aquest pastis que has fet per celebrar-ho em sembla que me l'acabaria menjant tot de la pinta tant bona que té! jejejej petons
ResponEliminaGràcies Roser! Tu ets una d'aquestes entusiastes blogueres que m'ajuda a seguir! Petons
EliminaQuè bó!!!!
ResponEliminaQué bo i que suau que sembla...A mi també m'agrada amb textura més esponjosa que gelatinosa!!! Una recepta "estupenda"!!!
ResponEliminaGràcies, Mònica! Avui estem dolcetes... he he
EliminaAh!!! I moltíssimes felicitats pels 200 seguidors!!! Tens un blog fantàstic!!!
ResponEliminaOh! Moltes gràcies altre cop!
EliminaPer molts anys Marina! Per experiència ser el que costa mantenir un bloc, i és aquesta il·lusió la que ho fa possible. Petons i a gaudir del dia.
ResponEliminaGràcies, Mercè! En aquest post hi sou tots!
Eliminamoltes felicitats per aquesta xifra tan rodona! la xifra sola, freda, no voldria dir gran cosa si no anés acompayada de la il·lusió i l'entusiasme que hi poses i la fidelitat de tots els qe et seguim amb devoció dia a dia, que no som dos-cents, sinó molts i molts més. i que encara serem més en el futur, peruqè aquest 'tapa't' aconsegueix una cosa molt difícil a cada post: sempre sorpen i mai, mai, no decep.
ResponEliminaTens raó, perquè a més a més jo no sóc de números, he he. A mi el que em sorprèn és que us agradi molt i que tot creixi cada cop més! A més, avui puc dir: -Gràcies, blog, per haver-me donat les eines per conèixer aquest home que m'estimo tant! ;-)
EliminaMoltes felicitats Marina!! I el pastís fa una fila deliciosa!!!
ResponEliminaGràcies, Neus!
EliminaEi, Marina...T´ha sortit una entrada rodona. Aquest pastís és digne per celebrar els 200 seguidors i de ser "copiat", je, je,je...Espero que em tinguis dins del grup "amistats culinàriess" Això s´ha de celebrar!
ResponEliminaI tant, que hi ets!! Una de les meves preferides ;-)))
EliminaFelicitats pel 200!!!! aquest pastís m'agrada molt i segur que cau en breu!
ResponEliminaPetonets
Ja em diràs!
EliminaCelebreu aquests 200 i seguiu celebrant tots els que vindran... i molts de nosaltres encantats de seguir-te.
ResponElimina200 per un cantó, 5 anys per l'altre... caram, caram... festa grossa parella bloguera!!!!!
PTNTS
Dolça
Gràcies Glòria! Ara m'has fet pensar que... no havíem pensat celebrar-ho junts però... és una bona idea!! petons
Elimina;-)
EliminaMare meva quina pinta que tè....un tallet siusplau !!!! que tinc el café a punt !!!
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana.
Gràcies, Mamilu!
Eliminafelicidades Marina por los 200 y por el buen trabajo del blog,esta divino este pastel¡¡
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Gràcies, Miquel!
EliminaFelicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaHauré de provar aquesta base de galetes sense mantega i amb caramel, ja fa dies que la tinc a pendents.
Per cert, no entenc com qualles l'agar agar. No la fas bullir?
Doncs no, en principi és la gràcia de l'agar-agar, que no cal escalfar perquè qualli a diferència de la gelatina - cua de peix, no? Vaja, així m'ho va dir una amiga, la picarona, que ella treballa venent algues i tot això. Petons!
EliminaEnhorabona pels 200 seguidors Marina! T'ho mereixes molt per la bona feina que estàs fent!! I quina gran manera de celebrar-ho, amb aquest pastís tant bo! M'encanta aquesta combinació... mmmm! Jo en vull un trosset!! :)
ResponEliminaUna abraçada guapa!!
Una abraçada també!
EliminaMoltes felicitats, ja li vaig dir al Manel...ara us toca unificar els blogs!!!
ResponEliminamolts èxits!!! ptns M
Ha ha ha... ui, això va per llarg, em sembla! Millor així, variats i personalitzats! un petó, guapa.
EliminaEnhorabona per l'èxit del blog, i quin pastís per celebrar-ho.
ResponEliminaForça i endavant! Cap als 300! Petons,
Pilar
Gràcies, Pilar!
EliminaMarina, moltes felicitats pels 200 seguidors, esper que ben aviat puguis celebrar el doble dels que tens ara. Enhorabona i endavant. Per cert, bon pastís. Besades!
ResponEliminaGràcies Caterina! M'ha fet il·lusió veure't per aquí!
EliminaMarina moltíssimes felicitats.
ResponEliminaNo ens coneixem personalment, però és molt divertit i gratificant, compartir receptes i comentaris.
Des que et "vaig conèixer", intento passar sempre pel teu bloc, les teves receptes em semblen fabuloses i els comentaris que em fas a la meva cuina-casolana-de sempre, em semblen tan sincers i divertits.
Aquest pastís que ens has preparat per celebrar els teus 201 seguidors és d'allò més senzill, saborós i preciós.
Una abraçada.
A mi m'agrada molt visitar-te també, Lolines! La teva cuina sempre m'és familiar... gràcies!!
EliminaDelicioso Marina,debe estar de bueno !! felicidades por estos 200 seguidores y por tu bloc.
ResponEliminaUna abraçada.
Moltíssimes felicitats! Mai no he fet servir l'agar-agar, ja veig que serveix per fer coses molt bones ;)
ResponEliminaPetonets!
Marta
Jo el vaig descobrir fa uns anys, només el posava a l'amanida en forma de tires, és el que et posen a les amanides dels xinos! Però també n'hi ha en pols, per quallar. petons!
EliminaFelicidades Marina, has hecho un pastel digno de una celebración tan bonita, como tener 200 seguidores, sin ellos un blog no tiene vida.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Gràcies, Montse! Tens tota la raó.
EliminaEnhorabona per aquests 201 seguidors, no cal dir que el bloc s’ho val i tu també .
ResponEliminaUn pastís original amb aquesta base que n’he provat mai, i de ben segur caurà d’aquí ben poc.
Una abraçada!!!
Gràcies, Dolors!
EliminaEnhorabona pels 200 seguidors i ara a pels 200 propers!
ResponEliminaEl pastís fa molt bona pinta!!
Gràcies, Eva!
EliminaQuina pinta més bona té aquest pastís! M'encanta!
ResponEliminapetons
Felicitats Marina pels més de 200 seguidors.
ResponEliminaM'agrada la base d'aquest pastís, sense mantega, també el que sigui de iogurt, queda molt refrescant. El agar-agar i jo no som gaire amics, unes vegades em surt bé i d'altres no.
Petons.
Moltes felicitats pels seguidors i també per aquests pastís tan bo. Aixó del blog porta moltes satisfaccions!
ResponEliminaFelicitats pels 200 seguidors. Tant tu com el teu bloc us ho mereixeu.
ResponEliminaUna abraçada.
Moltes felicitats pels 200 (ara 203) seguidors! El pastís té molt bona pinta ^^ A ma germana li encanta el iogurt, segur que aquest pastís li encantaria (el seu gelat preferit és el de iogurt xD).
ResponEliminaTenir un blog és molt gratificant sobretot si gràcies a ell vas trobar parell ^^ Me n'alegro molt per a tu :)
En fi,
molts petons :D
Com veus vaig endarrerida mirant blocs i entrades...
ResponEliminaFelicitats pels 200!!!!!
Una abraçada,
Berta