La d'avui és una recepta molt i molt fàcil de fer, que us podeu menjar freda o calenta, i que gairebé agradarà a tothom. Si no sabeu massa quines tapes o aperitius fer en un dinar familiar, pot servir-vos d'idea.
Ingredients:
Pernil dolç tallat prim
Gírgoles fresques
Alfàbrega fresca
1 all
Anet en espècie
El que fem primer és tallar a daus les gírgoles, saltar-les amb oli i un pessic de sal i, quan comencin a enrossir-se, hi afegim l'alfàbrega fresca picada i l'all laminat i picat. Seguim coent fins que tots els ingredients s'integrin. Aquest serà el farcit del nostre "caneló".
Anem omplint el caneló, fins que a ull veiem que ja el podem enrotllar.
Un cop els tenim enrotllats, els reguem amb oli d'oliva i hi empolsinem un xic d'anet en espècie. I ja estaran a punt per consumir! Amb coberts o... amb els dits i tot!
M'encanta aquest plat Marina! Fàcil i ràpid de fer, i ben bo! Crec que és una proposta molt adient per a començar un àpat!
ResponEliminaPetons!
Quins rotllets més bons!!! i ben fàcils!! petó
ResponEliminaGenial, mira que és senzill però han de quedar uns rotllets ben gustosos!
ResponEliminapetonets
Què bons aquests enrotllats! i si a més són ràpids de fer i sans, no pot demanar-se més! un petó!
ResponEliminaun entrante facilito de hacer xo bien rico q esta!!! me encanta la idea
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQue interessant, amb les girgoles ha d'estar boníssim! M'ho apunto.
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Facil pero molt original!!
ResponEliminaOriginal i ben gustosa!
ResponEliminaI tot el què porta alfa`brega, a mi m'encanta :)
Mira que he fet rotllets amb diferents farcits, però no amb gírgoles, em semblen molt bons.
ResponEliminaPetons.
quina gracia!! jo ho farceixo de ensaladilla!! aixi tambe m'agradaria molt ! quin toc li has donat més bo! petons
ResponEliminaoriginal,facil y buenos
ResponEliminaBon cap de setmana
peto
Pues una cena sencilla y ligera. Las setas son de lo más apetitoso. Un besote.
ResponEliminaJo amb els dits mateix, què bons han d'estar aquests canalons. I amb una miqueta de sucre cremat pel damunt, què et sembla? Petons.
ResponEliminaQue bons que tenen de ser i tant ben explicat.
ResponEliminaFelicitats!!! Marina.
M'encanta el plat i sobretot, la seva estètica...aquest farcit fosc, enrotllat del rosa del pernil dolç...esplèndid! Petons!
ResponEliminamolt bons Marina! A vegades com més senzill és, millor!
ResponEliminaPTNTS
Dolça