M'encanten la sípia i el pèsol a la cassola, amb patates o sense, però sempre amb aquell gustet de mar tan deliciós. Aquesta vegada, la cassola que us presento té un afegit especial, i és el fumet de marisc i peix de roca que Aneto em van regalar no fa pas gaire, i que ofereix un resultat excel·lent per aconseguir un bon acabat del suquet.
Els ingredients són senzills, una mica de ceba sofregida, un xic de fonoll fresc picat, la sípia, ja neta i si és grossa, trossejada, i unes patates kenebec. I a fer xup- xup!
Ingredients:
Sípies petites i grosses
Un fonoll fresc
Ceba seca
pebre blanc
patates kenebec
pèsols congelats
Fumet de marisc i peix de roca Aneto
El que fem primer és sofregir la ceba i el fonoll, prèviament picats, eun una cassola. Ho salem. Seguim coent uns minuts i després hi afegim la sípia. A continuació, incorporem un xic de pebre blanc.
Seguim remenant i ara, hi afegirem les patates, ja pelades i trossejades. I a continuació, el fumet, prèviament escalfat, un punt important si no volem tallar la cocció de la cassola. Seguim coent una estona més, més o mennys, 20 minuts. Després, hi afegim els pèsols (no cal que els descongelem abans) i ho coem encara 7 minuts més. Ho rectifiquem de sal, si cal, mentre coem. No quan ja està fet.
I ja ho tenim a punt per emplatar. Bon profit!
M'agrada molt la cassoleta!!!
ResponEliminaUn plat molt bo i amb aquest fumet encara més, per gaudir de principi fins al final.
ResponEliminaPetons.
Un plato bien rico!!
ResponEliminaUn beso
Un plat ben bo. La sipia i les patates, un duet inseparable :D. Jo vaig fer servir el fumet aneto per fer un mar i muntanya i també va quedar de conya!
ResponEliminaAquest plat m'encanta, jo no l'hi poso fonoll, però ara el provaré de fer així. Segur que li dóna un toc molt saborós i aromàtic. Petons.
ResponEliminaUn clàssic imprescindible a taula...amb fonoll una descoberta.
ResponElimina