En aquest blog hi trobareu força receptes d'aprofitament. I és que, per principis i costum, sempre m'ha agradat, preparar receptes de reciclatge, aprofitant les sobres d'un dinar o sopar anterior. Transformar allò que ja havies menjat en una altra cosa és, a més de divertit, tan nutritiu com estrenar recepta nova. Avui us proposo un plat de cuscús, acompanyat d'un peix que a casa ens encanta, i que vaig fer el forn el dia anterior, una orada. Si ho acompanyeu d'unes verduretes saltades, unes espècies orientals (curri, comí, cúrcuma) i, a més, ho contrasteu amb un dolç de les panses, tindreu un plat genial fet en un pim pam.
Talleu a la brunoise una mica d'albergínia, pebrot verd i vermell, carbassó... i si teniu alguna altra verdura que us hi agradi, també!
Sofregiu les verdures. A banda, hem escalfat aigua i hi hem tirat, un cop fora del foc, el cuscús sec, perquè vagi xupant tota l'aigua. També hi hem posat la sal i les expècies. A banda, hem desfet l'orada.
Finalment, preparem el plat, barrejant les verdues sofregides...
I afegint-hi també l'orada esmicolada i sense espines. Ho acabem amb unes panses i un rajolí d'oli d'oliva i... a menjar s'ha dit!!
per lleparse els dits
ResponEliminaBona manera d'aprofitar l'orada i donar un gust diferent al cous-cous.
ResponEliminaPetons.