dimarts, 20 de setembre del 2011

Tataki de tonyina amb reducció de vinagre de mòdena

I si un dia arribem a casa i tenim poc temps per cuinar..., què fem? Doncs un fantàstic tataki. 5 minuts i a la boca! Només cal que haguem passat per la peixateria a comprar un bon llom de tonyina, tallat gruixut. Quan arribem a la cuina de casa, el tallem a daus, el banyem amb salsa de soja durant un parell de minuts i el posem a saltejar a la paella amb un xic d'oli. Si ens agrada més aromàtic, us recomano que hi espolseu un xic de pebre blanc per damunt. Amb 3 minuts ja tindreu cuits els daus. Això sí, una recomanació, aneu daurant els quatre costats, que així el llom de tonyina queda segellat i manté la seva pròpia aigua. Per muntar el plat, amaniu la tonyina amb uns fils de reducció de vinagre de mòdena, un rajolí d'oli d'oliva verge extra i un niu de germinats. I a menjar!

Ingredients per a dues persones
1 llom gros de tonyina fresca (també pot ser congelada, però té menys gust)
2 cull de cafè de salsa de soja
1 polsim de pebre blanc
1 raig d'oli d'oliva verge extra
1 grapat de germinats
1 cull de reducció de vinagre de mòdena



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...