Avui farem un petit viatge a Grècia. I dic petit perquè aquest plat que us proposo només és un dels moltíssims entrants que podem trobar si viatgem a Grècia, una tapa per matar la gana abans del gran sopar de moussaka. És molt fàcil de fer i no necessiteu ni fogons! La idea és agafar un iogurt (tipus grec o cremós). Ratllar mig cogombre, escórrer mitja llimona, pelar un gra d'all i tenir a punt un polsim d'anet, sal i oli. Ho remanem tot (a la bruta), és a dir, que tots els ingredients quedin ben integrats. Finalment, ho posem en un bol ben bonic i ho decorem amb una mica d'anet al centre. Evidentment, si teniu una pita per sucar-hi... ja serà la pera!! Jo el vaig tastar a Atenes i me'n vaig enamorar. Des d'aleshores, el torno a fer a casa, sobretot per acompanyar un bon sopar. Parakaló!
Ingredients per a dues persones:
125 gr iogurt cremós
1/2 cogombre mitjà
1 llimona
1 gra d'all
1 cull de cafè d'anet
1 cull de cafè de sal
1 bon raig d'oli
Ingredients per a dues persones:
125 gr iogurt cremós
1/2 cogombre mitjà
1 llimona
1 gra d'all
1 cull de cafè d'anet
1 cull de cafè de sal
1 bon raig d'oli
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!