Hola de nou! Avui la cosa va de carn. Hi havia algú que va votar que aquesta era la opció que volia preparar de tapa. Doncs bé, avui fem uns filets de carn macerada amb pebre vermell i curri, acompanyats d'un arròs basmati. Què hem de fer? Doncs de primer, hem de tallar un llom de porc amb pebre vemell, una mica de curri, un xic de sal i un poc d'oli. Ho deixem una hora reposant. A continuació, bullim l'arròs basmati (ja ho sabeu, aquell que deixa anar una aroma inigualable...) durant 10 minuts. Després l'escorrem, hi barregem unes panses i unes flors d'orenga (les trobareu a l'herbolari). Seguidament, fregim la carn en una paella, a foc fort. La retirem i muntem el plat. Hem de tenir en compte que estem preparant una tapa, no un plat senser. Per tant, millor que busqueu un bol petit o una terrina. A la base, l'arròs. I fent de caputxa, la carn. Ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra i... a menjar!
Ingredients per a 2 persones:
2 talls de llom de dos colors
50 gr d'arròs basmati
1 grapadet de panses
1 grapadet de flor d'orenga
1 cull. de cafè de pebre vermell
1 cull de cafè de curri
1 xic d'oli
1 xic de sal
Ingredients per a 2 persones:
2 talls de llom de dos colors
50 gr d'arròs basmati
1 grapadet de panses
1 grapadet de flor d'orenga
1 cull. de cafè de pebre vermell
1 cull de cafè de curri
1 xic d'oli
1 xic de sal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!