Aquesta vegada torno a les tapes, amb un petit vol-au-vent farcit de guacamole i pernil (entre Mèxic i la península). En aquest cas, tot està fet des del principi. És a dir, els vol-au-vent també són fets a casa.
Ingredients pel guacamole:
1 alvocat
20 g de ceba picada molt fina
40 g de tomàquet picat molt fi
1 c. de chile en pols
1/2 llimona
Sal
*Cilantre: Jo no n'hi he posat però em consta que a la recepta que fan a Mèxic n'hi porta.
Ingredients per fer els vol-au-vent:
1 làmina de pasta de full congelada
1 motlle rodó petit per fer la forma
cigrons crus, que introduïrem a dins perquè la base no s'infli.
I finalment, muntem el plat, introduïnt el guacamole a l'interior, fent un rotllet de pernil al damunt i regant-ho amb oli d'oliva verge extra i empolsant-hi pebre negre mòlt
Guapíssims! A mi m'encanta també fer-me'ls jo mateixa, la pasta queda més bona.
ResponEliminaFantàstic! i si vols els pots fer punxant la rodona interior i no l´exterior. Llavors aquesta pujarà i no cal afegir el xurro de pasta fullada... La Núria és tota una experta.
ResponEliminaAh! Fantàstic Cristina! La propera vegada ho faré així. Només n'havia fet un Nadal i vaig fer el xusso. Així com dius és més senzill, oi? Petonets
ResponEliminaMmmmm! L'alvocat i el pernil sempre enganxen de meravella. El guacamole també va molt bé amb els llagostins, prova-ho, ja veuràs! Un petonet
ResponEliminaUauu això ha de ser deliciòs i amés amb una presentació espactacular, un petonet
ResponEliminaQue bons son aquest entrants.
ResponEliminaLa pasta d'els vou-al-vants, queda mes bona feta a casa.
Petons
M'encanta la combinació de l'alvocat i el pernil serrà i aquests vol-au-vents casolans tenen molt mèrit. Potser et copio la recepta, però els vol-au-vents em sembla que els compraré fets...
ResponEliminaPetonets!
Anna
muy bueno este aperitivo y con hojaldre queda muy crujiente.
ResponEliminabona setmana
peto