Després d'un cap de setmana breu però intens reprenc el bloc amb una recepta refrescant i depuradora. I el millor de tot, facilíssima!! Es tracta d'un batut de tamporada, aprofitant els maduixots dolços que en aquesta època trobem al mercat. Per a fer-lo només necessitem:
Ingredients:
1 iogurt natural sense sucre
5-6 maduixots madurs (si estan tocats no passa res, perquè es trituren)
5-6 fulles de menta
2 c. de sucre (opcional, depèn de si les maduixes són dolces o no tant)
Per fer-lo només hem de trossejar les maduixes, abocar-les en un pot per a triturar, afegir-hi el iogurt, el sucre i la menta, i el sucre si n'hi volem, i batre-ho tot amb la batedora durant 2-3 minuts. També ho podeu fer amb llet, si us hi agrada més. Després, ho posem a la nevera durant una estoneta i ja ens ho podem beure! Us asseguro que us refrescarà...
Bon dilluns!
Aquesta recepta la vam explicar al programa Quins fogons de Ràdio Castellar. També la prodreu trobar al bloc de Quins fogons o bé escoltar-la al web http://www.lactual.cat/.
Aquests batuts els trobo molt sans i sobretot plens de vitamines, però el millor és veure com se'ns aproxima la primavera quan apareixen les primeres maduixes al mercat, quines ganes!
ResponEliminaPetons i bon dilluns! :)
Tu ho has dit! Una injecció de vitamines després d'aquests dies d'excessos! Petonet!
EliminaDeliciós! a mi també m'agraden molt aquests batuts saludables que t'omplen i evita que piquis qualsevol altra cosa insana! encara no he comprat maduixes perquè no me'n refio...estàn dolçes?? petons
ResponEliminaSí, ja són dolces Roser! Jo faig servir un truc infalible i és olorar-les de prop quan les vaig a comprar... si són dolces tenen molt aroma! Petons
ResponEliminaPrenc nota de fer-ho amb la menta, el seu toc refrescant m'ha de agradar.
ResponEliminaPetons.
Doncs queda molt refrescant, ja em diràs! Petons
EliminaM'encanten els batuts! És una combianció sensacional que té l'èxit assegurat. Sa i refrescant, ideal per esmorzar o per berenar... boníssim!
ResponEliminaGràcies per la visita, Gemma!
EliminaAquest batut es molt bo, jo segur que li poso la menta, que m'agrada molt, com li queda.
ResponEliminaUna abraçada
La menta hi dona un toc molt fresc, per la primavera anirà de conya! Petonet
EliminaM´en faig molts!!!! hi han dies que menjo una amanida i darrera un batut com aquest! Ummm!
ResponEliminaDe vegades cal ben poca cosa per tenir un àpat fantàstic i sa, oi? petons
EliminaSón fantàstic: bons i sans! Ho tenen tot!
ResponEliminaPetons
Sandra
Sí, tens raó! Petonet
EliminaHola MARINA!!!que bò!!! aquet batut avui amb va genial....he de carregar las pilas....amb tanta festa..ja,ja...aquesta rua es la de SANTA CRISTINA D'ARO ...quan u tingui apunt us ensañaré lo que també fem al matí...riurás segur!!!
ResponEliminaPetonets i bona setmana!!!
Ah! Ja deia jo que em sonava... el de Palamós s'hi assembla!!! Ja penjaràs el carnaval matiner Mamilu!!! Segur que va ser un fart de riure, oi? Petonet!
EliminaMarina, un batut molt sa y bonissim
ResponEliminaEs el que faig amb les primeres maduixes pero....sempre el faig amb llet La idea del iogurt,m'agrada mes..
ResponEliminapetonets.
Batuts, bons i sans, com les receptes que ens poses.
ResponEliminaNani
los batidos son irresistible imposible decir no,rico,rico como este tuyo.
ResponEliminaPerdona mi atrevimiento pero es que está dando muchos problemas la verificación de palabra al hacer el comentario. Apenas se puede adivinar que letras hay escritas y eso hace perder mucho tiempo. Aconsejo quitar para facilitar entrar a comentar. Puede que no sepas que lo tienes.
Aquí hay información gráfica de cómo hacerlo:
http://www.aliterdulcia.com/2012/02/la-pizza-di-patate.html?showComment=1329774545468#c7134850746364010826
peto
Gràcies per l'avís, Miquel! A mi també em passava amb els altres. Ara em sembla que ho he tret bé. Si tornes a fer comentaris i no està solucionat em podràs avisar?? Encara sóc novella amb això del blog... gràcies!!! petonet
Elimina