dijous, 2 de febrer del 2012

Iogurts de Cola Cao


Ja us vaig comentar que els Reis, enguany, m'havien portat una iogurtera. Ja feia temps que em rondava pel cap de comprar-me'n una, perquè la nostàlgia de tornar-los a provar després de tants anys em podia. Només en fèiem a casa quan encara érem petits, i recordo que ens inventàvem les mil i una combinacions. Ara fa uns dies vaig fer els iogurts de vainilla amb melmelada de maduixa, dels que ja vau veure al bloc. Avui us en presento uns fets amb Cola Cao, una delícia cremosa que m'ha fet recordar, una mica més, el que vam ser ja fa molts anys.

Seguint la recomanació del Robert, aquesta vegada hi vaig afegir una cullerada de llet en pols. Així que, resumint, els ingredients van ser aquests:

1 l llet semidesnatada
1 iogurt natural sense sucre
100 g de sucre refinat
3 c. de Cola Cao
1 c. de llet en pols


I el resultat... molt bo, boníssim! Tot i que hauré de tenir en compte que, en el procés de fermentació, el Cola-Cao es diposita al fons del got i en el moment de menjar-lo sempre és més potent de gust el cul que no pas la primera cullerada.  Per això hi vaig afegir uns cargolets de xocolata per decorar, que van donar-hi un toc de sabor de xocolata interessant.


19 comentaris:

  1. Quina idea més bona! M'estàs fent venir de ganes de comprar-me també una iogurtera, je je je...

    ResponElimina
  2. Hola guapa!
    Quina delícia fer-los personalitzats. Jo també el hi poso la mica de llet en pols. N'he fet de diverses melmelades (també casolanes) i són una delicia. El toc dels granets de xocolata molt bo.

    ResponElimina
  3. Quins iogurts més bons, carai doncs no em sabria decantar entre els de maduixa i aquests, tots dos han de ser boníssims.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Nena, quines idees! Mira que he fet iogurts, però sempre m'he centrat en millorar la recepta original, no n'he fet gaires, de gustos. Aquest em sembla fenomenal! I el toc cruixentó dels fideus... Això de que se'n va al fons sempre pots dir que és perquè així al final et quedes amb el gustet intens de la xocolata ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, Clara! De fet, que quedi al fons ja va bé perquè així, la part més bona la trobes al final... i et queda tot el gustet a la boca!

      Elimina
  5. Quina bona pinta, els nanos i els no tan nanos t'ho agrairàn.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Quina pena que no tinc una iogurtera, aquests iogurts semblen bonissims....
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Roser, algú em va dir que els feia sense iogurtera, amb termomix o al natural, em sembla. Això sí, amb escalforeta... petons!

      Elimina
  7. L'any passat els reis també em van dur una iogurtera i n'estem encantats!, a les nenes son els que més els agraden. Aquesta versió crec que els agradarà molt! A reveure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja em diràs quin resultat, Mercè! Per cert, si les nenes també tenen idees que me les diguin que les provaré! Petonet

      Elimina
  8. Tu ves fent pràctiques per deleitar-nos amb aquestes delícies...de cola-cao?..m´has deixar ko!

    ResponElimina
  9. Aquets han de ser boníssims!!!...no si al final amb farás comprar la yogurtera!!!!ja,ja,ja...petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mamilu, si pogués deixar-te'ls tastar per pantalla ho faria... ves a saber, en el futur...? petonets i gràcies per la visita!

      Elimina
  10. Una idea fantàstica, mai ho era dit! el que més m'agrada són els fideuets pel damunt, NYAM!
    ;) Petonssss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els fideuets són la clau, sí! Els he provat sense i amb... i milloren encara més. petons!

      Elimina
  11. A mi també em feia gràcia una iogurtera però vai aparcar la idea. Em sembla que torno a tenir-ne ganes!
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...