dimarts, 30 d’abril del 2013

El Celler de Can Roca, el millor restaurant del món


Avui tothom en parla. Ja és una realitat. El Celler de Can Roca és el MILLOR RESTAURANT DEL MÓN. Així ho ha valorat la prestigiosa la prestigiosa llista S. Pellegrino World 50 Best Restaurants, elaborada per la revista anglesa 'Restaurant'.

Essent aquest un blog de cuina no podia deixar de fer-ne menció. Els gemans Roca demostren, a més de professionalitat, passió, amor i cura amb la cuina que elaboren. Són un exemple pel nostre país... Catalunya. I un referent per tot el món.

Fa uns mesos, en el marc del Fòrum Gastronòmic 2013, els germans Roca van presentar un nou projecte, que han titulat "El somni". Avui més que mai,  un altre somni també es fa realitat. El de ser els capdavanters en gastronomia, prenent el relleu al Bulli de Ferran Adrià. 

Si voleu saber-ne més, del somni que ja estan preparant, cliqueu aquí:


12 comentaris:

  1. Felicidaes a Can Roca, se lo merecen!! Besos guapa.

    ResponElimina
  2. Fa una estona ho he sentit per la tele. Uns nois molt treballadors que es mereixen això i més. Deuen tenir els aires de Catalunya, alguna cosa...

    ResponElimina
  3. fa temps que es mereixien aquesta distinció, perquè la unió de tres personalitats tan bones cadascú en la seva parcela és imbatible. sens dubte que cal fer el possible per anar-hi.
    per cert, m'agrada la nova imatge del bloc, tan neta i endreçada ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs moltes gràcies pel piropo. No n'estava gens contenta, de la nova reforma. I com els germans Roca... renovar-se o morir!

      Elimina
  4. I tant que s'ho mereixen!! Són molt grans aquests tres germans!! :)

    A mi també m'agrada molt com t'ha quedat aquesta nova imatge del blog Marina ^^

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  5. Su mereixen, de totes totes, grans profesionals i grans persones.....amb trc el barret !!!! i el millor...son de casa nostre !!!!!!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Ostres, Girona, una petita ciutat amb grans coses per fer, entre moltes altres, menjar en el millor restaurant del món! Què voleu que digui una gironina com jo? Doncs felicitats i a continuar treballant per portar la cuina catalana, i la gironina, al capdamunt!

    ResponElimina
  7. Una bona feina que té la seva recompensa.
    Petons.

    ResponElimina
  8. És un orgull que la cuina catalana, que, de la mà dels germans Roca, sigui coneguda arreu del món i reconeguda amb aquest primer premi.
    El teu bloc, t'ha quedat tan senzill com preciós.
    Feliç dia del a treballador.

    ResponElimina
  9. No hi podia pas faltar al teu blog. Magnífica aportació! Ja feia dies que no em passava pel teu blog, ho sento vaig molt enfeinat... Aix, però ja s'acaba. Ara, però, amb un bon grapat de nous coneixements, jijij! Molts petons gastronòmics.

    ResponElimina
  10. Una de les millors experiències gastronòmiques que he viscut. S'ho mereixen.
    Nani

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me, m'ajudes a seguir aquí! Fins aviat!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...