El Dragón de oro va ser el primer restaurant xinès que es va obrir a Sabadell, cap als anys 80. Es tracta d'un restaurant ubicat al costat de l'Ajuntament, al carrer d'Advocat Cirera, 10. L'estètica del local juga amb la iconografia del chinatown. L'espai és petit i acollidor, fuig d'aquells espais enormes on el menjar xinès se serveix amb grans platerams de coses.
Els responsables del restaurant són molt amables i et transmeten molta simpatia. S'esforcen en explicar els seus plats en el nostre idioma, tot i que segons com se'l escapa la "l"... he he. Hi ha plats de tot tipus, alguns s'acaben de coure a taula amb unes planxes o pedres calentes.
Podreu trobar-hi entrants, primers, sopes wonton, verdures, ous, pastes, arrossos, peixos marisc i carns. També inclouen plats més tradicionals, com el que es diu 'Hormiga que sube al árbol', que fa força gràcia. El preu és molt raonable, plats econòmics i ben fets. Vaja, recomanable si teniu desig de xinès i voleu fugir dels fregits "guarros".
Resum dels plats que vam tastar (perdoneu però les fotos són amb mòbil i això, vulguis que no, es nota...)
Cogombre agredolç amb sèsam, herbes i verduretes
Tofu fregit amb salsa picant
Carn de vedella amb salsa i verdures duit a la pedra a la mateixa taula
Fideus fregits amb soja germinada, pebrot verd, shitake i soja, boníssims!
No vam fer postres. Ja se sap, els xinesos es comencen amb molta gana però s'acaben amb la panxa ben plena!! Això sí, queden pendents, perquè hi havia coses que feien salivera.
Bon cap de setmana!
Des de fa uns anys només menjo menjar xinès a casa, el que fem nosaltres. Celebro que t'agradés. De totes maneres, un dels millors restaurants de París és un xinès amb 3 estrelles (o al menys ho era).
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Fa molt que no vaig a un restaurant xinès, ara la majoria s'han convertit a woks raros...
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Pues me pilla cerquita! feliz fin de semana :)
ResponEliminaJo també fa estona que no vaig a cap, cada vegada menys, surt d'allà massa plena. Pero de tant en tant m'agrada.
ResponEliminaQuan van començar a obrir aquest tipus de restaurant hi anava de tant en tant, ara fa molt que no hi vaig. Es veritat que surts tipa, però les postres no es poden perdonar, jejeje.
ResponEliminapetons i bon cap de setmana.
Quina bona pinta!! No som molt de restaurants xinesos, però de tant en tant, visitem algun. Ens apuntem aquest!!
ResponEliminaGràcies Marina
jo abans hi anava molt sovint als xinos....ara soc mes de japos! jaja m'encanta tot el qe vau menjar, pero tens rao que surts a petar!! petons
ResponEliminaQuina bona pinta!!! vaig sovint a menjar al japo del me barri, fan un un menú bonissim.
ResponEliminaTens un regalet al meu blog.
BON CAP DE SETMANA
Mmmm!! Boníssim. Ja veig que no et desenganxes de la teva càmera eh? Petonets suculents.
ResponEliminaAcabo de conèixer el teu blog per casualitat i m'ha agradat molt :)
ResponEliminaQuan passi per Sabadell intentaré menjar en aquest restaurant xinés, té molt bona pinta ^^ és una bona recomanació.
I respecte el teu blog... Tens unes receptes amb "pas a pas" que no deixen dubtes a l'hora de fer el plat :)
T'has guanyat una seguidora amb moltes ganes d'aprendre ^^
Petons
Em fa molta il·lusió saludar-te, Laia. Espero veure't ben aviat! I gràcies pels piropos ;-) Un petó.
EliminaSóc de Sabadell i mai he anat a aquest restaurant xinés! La veritat és que els xinesos hem fan una mica de por, mai saps si trobaràs bon o mal menjar, excepte al Shangai de Barcelona que és mmmmmmmmmm!! Una delicia.
ResponEliminaAnava a dir que dubto que hi hagi algú de Sabadell que no hagi anat mai al Dragon de Oro però la Neus m'ho ha xafat!! jajaja!! ;)
ResponEliminaNosaltres també hi hem anat, ara fa molt que no perquè no s'ha donat la ocasió però tot estava ben bo!!
Ha ha ha! Jo també em pensava que era un imprescindible, però es veu que no! Petons, guapa.
Elimina